Chris Evans va juca rolul legendarului Gene Kelly într-un film bazat pe o idee proprie

De: Ana Obretin / 05.01.2022, 11:48
Chris Evans va juca rolul legendarului Gene Kelly într-un film bazat pe o idee proprie

Chris Evans, cunoscut pentru rolul Captain America, este în discuții pentru a intra în pielea legendarului actor Gene Kelly într-un proiect de film în curs de dezvoltare produs de John Logan.

Potrivit unei surse apropiate proiectului, filmul, care nu are deocamdată un titlu, se bazează pe o idee a lui Evans. Un băiat de 12 ani care lucrează la MGM Lot în anii 1950 își găsește un prieten imaginar în Kelly, în timp ce acesta lucrează la cel mai nou film al său, potrivit sinopsisului furnizat de Variety.

CITEȘTE ȘI: 8 continuări ale unor superproducții care ajung pe marile ecrane în 2022 (VIDEO)

Evans urmează să producă filmul alături de Logan, care semnează și scenariul. Rian Johnson și Ram Bergman vor produce pelicula prin compania lor T-Street Productions, la fel ca Mark Kassen.

Evans, Johnson și Bergman au lucrat cel mai recent împreună în 2019, la „Knives Out”, un film a cărui continuare este în postproducție.

John Logan a fost nominalizat de trei ori la Oscar, iar printre scenariile pe care le-a semnat se numără „Gladiator”, regizat de Ridley Scott, „Aviatorul”, de Martin Scorsese, „Sweeney Todd”, de Tim Burton și „Skyfall”, de Sam Mendes.

Chris Evans, care este cel mai bine cunoscut pentru rolul Steve Rogers/Captain America din Universul Marvel, are în fața lui un 2022 plin. Printre proiectele sale actuale se numără filmul de animație „Lightyear”, în care dă voce cunoscutului personaj „Toy Story” Buzz Lightyear. De asemenea, joacă în „The Grey Man”, cel mai recent proiect al fraților Russo, despre un fost agent CIA devenit fugar (Ryan Gosling) care este vânat de fostul său coleg (Evans). Ana de Armas, Dhanush, Michael Gandolfini, Regé-Jean Page și Billy Bob Thornton completează distribuția filmului. 

CITEȘTE ȘI: Chris Evans și Scarlett Johansson vor juca în filmul de aventuri „Ghosted”, pentru Apple

Foto: Profimedia Images