Chris Martin: Coldplay va mai lansa doar trei albume; noul disc apare pe piață vineri

De: Ana Obretin / 15.10.2021, 11:06
Chris Martin: Coldplay va mai lansa doar trei albume; noul disc apare pe piață vineri

Chris Martin, liderul Coldplay, a dezvăluit că trupa sa nu va mai lansa niciun album după cel de-al 12-lea.

Cel de-al nouălea album, „Music of the Spheres”, apare pe piață vineri. Iar solistul, în vârstă de 44 de ani, spune că trupa va mai înregistra doar trei discuri după acesta. „Nu este o glumă, este adevărat, cred că după 12, acesta va fi sfârșitul catalogului nostru”, a declarat muzicianul pentru jurnalistul Andy Bush de la Absolute Radio. 

CITEȘTE ȘI: Coldplay a anunţat un turneu eco-friendly, care va avea loc în 2022, pentru promovarea albumului ”Music of the Spheres”

Coldplay și-a lansat cel mai recent single, o „epopee spațială” intitulată „Coloratura”

Totuși, el a spus că trupa sa va cânta live până vor avea 70 de ani. „Dar cred că vom dori întotdeauna să cântăm împreună. În felul în care fac (Rolling, n.r.) Stones, va fi atât de tare să putem continua să facem turnee când vom trece de 70 de ani”, a mai spus el, potrivit Daily Mail. Coldplay îi mai include pe Guy Berryman, de 43 de ani, Will Champion, de 43 de ani, și Jonny Buckland, de 44 de ani.

Colaborarea Coldplay – BTS, „o adevărată bucurie”

Chris a spus, de asemenea, că a fost o „adevărată bucurie” să facă echipă cu trupa K-pop BTS recent, pentru piesa „My Universe”.

„A fost o idee atât de ciudată și părea atât de greșită pe hârtie într-un fel. Dar ne-a permis să scoatem la suprafață trupa noastră de puști din interior. Și să scoată la iveală maturitatea formației (BTS, n.r.), colaborând într-un grup de vârstă mijlocie”, a explicat liderul Coldplay.

Trupa premiată cu Grammy a lansat o piesă cu Selena Gomez

În încercarea de a ajunge la o bază de fani mai tineri, trupa Coldplay a lansat, vineri, un single cu Selena Gomez. „Let Someone Go” este inclusă pe noul album al formației britanice.

O sursă a declarat pentru tabloidul The Sun: „Chris a fost întotdeauna un mare fan al Selenei. Este un vis devenit realitate că ea cântă în cele din urmă pe un disc Coldplay”.

CITEȘTE ȘI: Muzica trupei Coldplay, un bun somnifer

Formatia Coldplay, data in judecata pentru plagiat

Chris Martin se lasa hipnotizat

Foto: Profimedia Images