Cine îl va interpreta pe Mike Tyson în seria Hulu “Iron Mike”

De: Loredana Toma / 28.05.2021, 14:59
Cine îl va interpreta pe Mike Tyson în seria Hulu “Iron Mike”

Actorul Trevante Rhodes îl va interpreta pe Mike Tyson în noua serie Hulu “Iron Mike”. De altfel, Rhodes va fi și producător executiv pentru seria care a fost comandată de platforma de streaming în luna februarie.

Miniseria va avea opt episoade, iar producția va începe în acest an, însă nu s-a precizat o dată exactă. “Iron Mike” explorează atât viața turbulentă și controversată, cât și cariera lui Tyson – una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea boxului, potrivit Variety

Mike Tyson nu este implicat în niciun fel în realizarea acestei miniserii și chiar a dezaprobat show-ul, spunând că “nu-l reprezintă cu nimic”. De altfel, la scurt timp după ce lansarea acestui show a fost anunțată, Tyson a declarat că va urma un serial, aprobat de el și bazat pe povestea sa reală, în care protagonist va fi actorul Jamie Foxx.

Actorul Trevante Rhodes a cunoscut succesul odată cu filmul de Oscar “Moonlight”, lansat în 2016. Recent, el a putut fi urmărit în hitul Netflix “Birdbox” și în producția Hulu “The United States vs. Billie Holiday”. 

“Iron Mike” a cooptat o parte din echipa filmului “I, Tonya”

Noua serie îi reunește pe câțiva dintre pionii principali din spatele filmului premiat cu Oscar “I, Tonya”. Steven Rogers, care a scris scenariul, este cel care a creat “Iron Mike” și are rol și de producător executiv. De asemenea, Craig Gillespie, care a regizat “I, Tonya” se va ocupa de miniserie, iar actrița Margot Robbie o va produce, prin intermediul companiei LuckyChap Entertainment, împreună cu Tom Ackerley. 

Tyson a devenit celebru la nivel mondial când a devenit cel mai tânăr campion din istoria boxului în 1986, la vârsta de 20 de ani. A rămas o forță majoră în box mulți ani și este considerat unul dintre cei mai buni pugiliști din toate timpurile. Dar viața sa în afara ringului a atras poate și mai multă atenție, Tyson devenind cunoscut pentru temperamentul său violent. Printre altele, el a fost acuzat de abuz psihic și fizic de prima sa soție, Robin Givens, și a fost condamnat pentru viol în 1992, în cele din urmă executând mai puțin de trei ani de închisoare.

A revenit în atenția publicului în ultimii ani, apărând în proiecte precum franciza cinematografică „The Hangover”, în propriul rol, dar și într-un one man show pe Broadway. El a vorbit deschis despre lupta sa cu tulburările mintale și abuzul de diferite substanțe. Cel mai recent, în ring, Tyson a avut un meci cu Roy Jones Jr., în noiembrie 2020, care s-a încheiat cu o remiză. Evenimentul a servit ca lansare a Legends Only League.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Obiectul misterios care apare în acest clip video cu Mike Tyson din 1995

Mike Tyson, din nou pe marele ecran 

Mike Tyson: ”Am fost abuzat și batjocorit în copilărie”

Jamie Fox îl imită pe Michael Jackson, în lenjerie intimă

Foto: Profimedia Images