Conan O’Brien va găzdui pentru ultima dată emisiunea care îi poartă numele pe 24 iunie

De: Ana Obretin / 04.05.2021, 17:12
Conan O'Brien va găzdui pentru ultima dată emisiunea care îi poartă numele pe 24 iunie

Conan O’Brien, gazda talk show-ului de noapte „Conan”, va realiza pentru ultima oară emisiunea care îi poartă numele, de pe postul TV TBS, pe 24 iunie.

Anunțul a fost făcut de WarnerMedia, înainte de trecerea lui Conan O’Brien la platforma HBO Max. Ultimele săptămâni ale talk show-ului său de pe TBS vor include o gamă de invitați speciali, culminând cu un final prelungit de o oră, care va recapitula istoria sa de 11 ani.

„Planul este de a reapărea pe HBO Max cândva în viitorul apropiat, cu ceea ce cred că va fi a patra mea iterație a unui program”, a declarat O’Brien, luni seară, la începutul show-ului „Conan”.

WarnerMedia a anunțat că emisiunea de pe HBO Max a lui O’Brien se va îndepărta de un format tradițional de talk show. Cunoscut pentru umorul său inteligent, de multe ori incomod, O’Brien este cel mai longeviv realizator de talk show de noapte din prezent în SUA. Și-a început cariera în 1993, când NBC l-a solicitat pentru a prelua rolul lui David Letterman ca gazdă a francizei „Late Night”. A câștigat patru premii Emmy și șase trofee Writers Guild.

CITEȘTE ȘI: Julian Assange, prezentatorul unui talk-show televizat

Jimmy Fallon va continua să fie gazda „The Tonight Show” până în 2021

Oprah Winfrey dezminte zvonurile ca ar fi lesbiana

FotoȘ Profimedia Images