Continuarea filmului SF de groază „I Am Legend”, cu Will Smith, este în pregătire

De: Ana Obretin / 05.03.2022, 09:34
Continuarea filmului SF de groază

Will Smith este gata să revină la unul dintre rolurile sale celebre, într-o continuare a „Legendă vie/ I Am Legend”, filmul său postapocaliptic din 2007.

Michael B. Jordan va juca, de asemenea, în acest film care va fi scris de scenaristul peliculei originale Akiva Goldsman, pentru Warner Bros., potrivit The Hollywood Reporter. Proiectul unei continuări este în discuție încă din 2012.

CITEȘTE ȘI: Will Smith dezvăluie care este cel mai prost film al său, din punctul lui de vedere

Top actori de la Hollywood cel mai bine plătiți. Cât câștigă Daniel Craig, Dwayne Johnson sau Will Smith

Lungmetrajul original i-a avut ca scenariști pe Goldsman și Mark Protosevich și a fost regizat de Francis Lawrence, fiind lăudat pentru că a adus o notă de intimitate în sfera superproducțiilor, precum și pentru imaginile sale cu peisaje urbane sterile. Filmul a avut încasări de 585 de milioane de dolari la nivel mondial și s-a încheiat cu moartea personajului jucat de Will Smith, un om de știință care încearcă să găsească un remediu pentru o pandemie care a ucis cea mai mare parte a populației lumii și i-a transformat pe supraviețuitori în creaturi monstruoase. Nu este clar cum s-ar putea întoarce personajul lui Will Smith în această continuare. 

Filmul „I Am Legend” este bazat pe romanul lui Richard Matheson din 1954. Rolul jucat de Smith a fost unul dificil, pentru că, în cea mai mare parte a scenelor, el nu a avut un partener de replici, interacționând doar cu manechine și un câine.

„Sunt obsedat să încerc să introduc drame ale unor personaje minore în centrul unor blockbustere. Cel mai de succes film în care am jucat vreodată cu acest concept este ‘I Am Legend’”, a declarat Smith pentru The Hollywood Reporter în 2015. „’I Am Legend’ ar fi putut fi cu ușurință o piesă de teatru, nu? Știi, un one man show, un tip cu un câine – în general, ai crede că ai nevoie de puțin mai mult decât atât pentru un blockbuster, dar, până în prezent, aceasta este cea mai mare lansare a mea și al doilea cel mai bun film”, a mai spus acesta.

Re(vezi) mai jos trailerul filmului „I am Legend”:

Will Smith a fost nominalizat anul acesta la premiile Oscar pentru rolul său din „King Richard”, pentru care a câștigat recent și un trofeu din partea Sindicatului actorilor americani. De cealaltă parte, Michael B. Jordan se pregătește să joace și să regizeze „Creed III”. 

CITEȘTE ȘI: Will Smith își va lansa memoriile

Will Smith, mafiot și agent CIA, într-un thriller regizat de David Leitch

Foto: Profimedia Images