Will Smith dezvăluie care este cel mai prost film al său, din punctul lui de vedere

De: Ana Obretin / 04.10.2021, 10:04
Will Smith dezvăluie care este cel mai prost film al său, din punctul lui de vedere

Actorul american Will Smith a dezvăluit recent care crede el că este cel mai prost film al său, iar răspunsul este unul puțin surprinzător. Will Smith spune că nu se poate hotărî care este cel mai bun film al său, dar cel mai prost se detașează net.

Într-un episod recent al popularei serii GQ în care vedetele intră sub acoperire online pentru a răspunde la comentariile despre ele însele, Smith a vorbit despre ce consideră el ca fiind cel bun și cel mai prost rol din ilustra sa carieră.

„Pentru cele mai bune roluri, cred că sunt la egalitate cele din primul ‘Men in Black’ și ‘The Pursuit of Happyness'”, a spus Smith. „Din diferite motive, acestea sunt cele două filme aproape perfecte”, a mai spus el. „Men in Black” a fost un blockbuster, care a generat franciză. „The Pursuit of Happyness” a avut, de asemenea, succes, dar, mai important, i-a adus lui Smith o nominalizare la Oscar, scrie The Hollywood Reporter.

În ceea ce privește ceea ce consideră actorul cel mai prost film al său, acesta este „Wild Wild West”. Dezvăluirea nu este, probabil, o surpriză atât de mare pentru majoritatea fanilor. Filmul din 1999 a fost desființat de critici, a avut încasări slabe și a adunat opt ​​nominalizări la Zmeura de Aur, câștigând cinci premii. „‘Wild Wild West’ este doar un ghimpe în coastele mele”, a spus actorul râzând. În comedia de acțiune regizată de autorul „Men in Black”, Barry Sonnenfeld, Smith și Kevin Kline au jucat rolurile a doi agenți ai serviciilor secrete americane care lucrează împreună pentru a-l proteja pe președintele Ulysses S. Grant în Vestul american.

Revenind la „În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness”, Will Smith a răspuns unui comentariu în care utilizatorul se întreba cum de nu a câștigat premiul Oscar din acel an. „Ding, ding, ding”, a spus Smith. „Da, o întrebare bună. Să trimitem această întrebare autorităților competente”, a mai spus el. În acel an, Forest Whitaker a primit premiul Oscar pentru rolul din „Last King of Scotland”. De asemenea, au fost nominalizați atunci Leonardo DiCaprio, pentru „Blood Diamond”, Ryan Gosling, pentru „Half Nelson”, și Peter O’Toole, pentru „Venus”.

CITEȘTE ȘI: Will Smith își va lansa memoriile

Will Smith: “Gata cu brioșele de la miezul nopții, urmează fitness pe YouTube”

Foto: Profimedia Images