Will Smith: Mariajul cu Jada Pinkett-Smith nu este unul monogam

De: Ana Obretin / 28.09.2021, 15:33
Will Smith: Mariajul cu Jada Pinkett-Smith nu este unul monogam

Will Smith a declarat că atât el, cât și soția sa, Jada Pinkett-Smith, au avut relații sexuale cu alte persoane în timpul căsătoriei lor.

Anul trecut, mariajul celor doi a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce rapperul August Alsina a susținut că s-a implicat într-o relație cu Jada cu permisiunea lui Will. Jada a negat inițial, dar când ea și Will au participat la un interviu pentru emisiunea sa de pe internet „Red Table Talk”, a spus că a avut loc o „încurcătură”.

Într-un nou interviu pentru publicația GQ, Will Smith a recunoscut că, deși căsătoria lor a fost inițial monogamă, au decis ulterior să o „deschidă”, după ce s-au simțit „amândoi nefericiți și și-au dat seama că în mod clar ceva a trebuit să se schimbe”.

El a mai spus că, în timp ce conversația creată de Alsina s-a concentrat asupra lui Jada, atât el, cât și soția sa s-au implicat în alte relații sexuale. „Jada nu a crezut niciodată în căsătoria convențională. Jada avea membri ai familiei care aveau o relație neconvențională. Așa că a crescut într-un mod care a fost foarte diferit de felul în care am crescut eu”, a spus starul.

„Au existat discuții nesfârșite semnificative despre ce este perfecțiunea în relații? Care este modul perfect de a interacționa ca un cuplu? Și, pentru cea mai mare parte a relației noastre, am ales monogamia, ne gândind la monogamie ca fiind singura perfecțiune relațională”, a mai spus Will Smith.

El a continuat: „Ne-am acordat reciproc încredere și libertate, cu convingerea că fiecare trebuie să-și găsească propria cale. Și căsătoria pentru noi nu poate fi o închisoare”. „Și nu sugerez drumul nostru pentru nimeni. Nu sugerez nimănui acest drum. Dar experiențele cu libertățile pe care ni le-am acordat reciproc și sprijinul necondiționat, pentru mine reprezintă cea mai înaltă definiție a iubirii”, a concluzionat Smith.

CITEȘTE ȘI: Trailerul filmului „Regele Richard: Crescând Campioni”, cu Will Smith, a fost lansat (Video)

Foto: Profimedia Images