Jada Pinkett Smith, victimă a alopeciei, face un gest șocant și simbolic

De: Ana Obretin / 13.07.2021, 16:02
Jada Pinkett Smith, victimă a alopeciei, face un gest șocant și simbolic

Actrița americană Jada Pinkett Smith, soția actorului Will Smith și star al francizei „Matrix„, sufera de o boala mai puțin cunoscuta, motiv pentru care a decis să facă o schimbare de look șocantă și simbolică.

Într-o fotografie publicată luni pe contul ei de Instagram, Jada Pinkett Smith apare cu capul ras, lângă unul dintre copiii ei. Renunțarea la podoaba capilară este un pas dificil pentru multe femei și cu atât mai mult pentru partenera de viață a lui Will Smith, care suferă de alopecie, o tulburare dermatologică ce accelerează căderea părului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

În pofida acestei decizii, actrița și producătoarea de film pare fericită: „Cei 50 de ani ai mei sunt pe cale să fie divin iluminați prin această schimbare”.

În 2018, în emisiunea online „Red Table Talk”, actrița a vorbit despre această boală dificilă cu care se luptă: „A fost îngrozitor când a început. Într-o zi, eram la duș și pur și simplu aveam pumnii plini de păr și îmi spuneam: ‘Doamne, chelesc?'”.

Starul a ajuns să facă gestul radical de a se rade pe cap datorită fiicei sale, Willow: „Willow m-a făcut să fac asta, pentru că era timpul să trec peste acest lucru”.

Îngrijorată de pierderea părului, Jada Pinkett Smith a făcut numeroase analize, fără să afle care ar fi cauza concretă. Totuși, la un moment dat, a decis să facă un pas înapoi: „Oamenii au cancer. Oamenii au copii bolnavi”. În echilibru cu ea însăși, la 50 de ani, actrița pare mai strălucitoare ca niciodată. 

CITEȘTE ȘI: Will Smith: “Gata cu brioșele de la miezul nopții, urmează fitness pe YouTube”

Willow, fiica lui Will Smith, este manechin

Will Smith pregăteşte o nouă versiune a serialului „Prinţul din Bel Air”

Foto: Profimedia Images