Will Smith: “Gata cu brioșele de la miezul nopții, urmează fitness pe YouTube”

De: Loredana Toma / 05.05.2021, 13:04
Will Smith: “Gata cu brioșele de la miezul nopții, urmează fitness pe YouTube”

Will Smith le-a arătat fanilor, într-o fotografie în care apare doar într-un șort, publicată pe Instagram, că “este în cea mai proastă formă fizică a vieții sale” și a precizat că brioșele mâncate noaptea târziu, în timpul carantinei, l-au determinat să se apuce de fitness. Mai mult decât atât, vedeta va documenta programul său de dietă și fitness într-o serie ce va fi disponibilă pe platforma YouTube.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Will Smith (@willsmith)

Încă din weekend, de când a publicat prima fotografie în care i se văd burtica și colăceii, fanii au presupus că Will Smith pregătește ceva.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Will Smith (@willsmith)

Imediat ce actorul și-a anunțat noua serie de pe YouTube,  contul său de Instagram a fost inundat de mesaje cu diverse clipuri de la sala de sport, cu exerciții și performanțe care mai de care mai impresionante, după cum arată un mesaj al actorului.

“Voi mă omorâți cu toate filmulețele acestea despre fitness pe care mi le trimiteți”, a scris starul în vârstă de 52 de ani. “Acesta este corpul care m-a dus, pe durata pandemiei, la cămară și înapoi. Îmi iubesc corpul, dar vreau să mă simt mai bine. Gata cu brioșele de la miezul nopții, gata cu drumurile la cămară”, le-a spus Smith celor 53 de milioane de admiratori pe care îi are pe platforma Instagram.

Acesta și-a mai dezvăluit hotărârea de a reintra în “cea mai bună formă fizică din viața sa”.

“Tu ești Will Smith și, oricum ai arăta, tot un star vei fi”

Fanii săi s-au grăbit să-i răspundă, unii chiar complimentându-l, de fapt, pentru corpul său și spunând că, orice ar face, tot un om frumos este.

“Tu ești Will Smith. Ai 52 de ani. Arăți foarte bine și, oricum ai arăta, tu vei rămâne mereu cel pe care toată lumea îl iubește”, este comentariul lăsat de unul dintre fani,

În trecut, Smith a mai avut colaborări cu alte platforme online.  Pe rețeaua Facebook a avut o serie intitulată “Will Smith’s Bucket List”, iar soția sa, actrița Jada Pinkett Smith, încă are un program de succes intitulat “Red Table Talk”.

CITEȘTE ȘI: Will Smith, mafiot și agent CIA, într-un thriller regizat de David Leitch  

Will Smith este gazda unui documentar Netflix despre drepturi civile 

Demi Lovato, despre viol, supradoză și traume în noul său documentar YouTube

Cobra Kai: de la un proiect abandonat de YouTube la un succes răsunător pe Netflix

Foto: Shutterstock