Will Smith vrea să intre în politică, dar mai așteaptă

De: Loredana Toma / 02.03.2021, 14:43
Will Smith vrea să intre în politică, dar mai așteaptă

Actorul american Will Smith încă se gândește să intre în politică, dar, pentru moment, “îl lasă pe Biden să facă puțină ordine pe la Casa Albă”.

Starul a declarat în interviuri anterioare că îl tentează să intre în politică și își menține ideea și acum, pentru viitor, însă nu a oferit detalii despre când plănuiește să facă acest lucru. În schimb, Smith ține deschisă această opțiune pentru că “are o opinie și vrea să fie împotriva celor care iau atâtea decizii greșite”, după cum a mărturisit într-un interviu pentru show-ul “Pod Save America”.

Într-un interviu acordat în 2015 emisiunii “CBS Sunday Morning”, actorul a spus, pentru prima oară, că vrea să candideze la președinție, “pentru a contracara campania controversată  pe care fostul președinte al SUA, Donald Trump, a coordonat-o”. Însă, de atunci și până în prezent, nu a inițiat nimic în acest sens. În interviul recent pentru emisiunea “Pod Save America”, Smith a declarat că, deocamdată, “îl lasă pe actualul președinte al SUA, Joe Biden, să facă puțină curățenie pe la Casa Albă și apoi va vedea ce decizie va lua”.

Will Smith: “În mod clar am o opinie și voi face tot ceea ce ține de mine, indiferent pe ce plan”

“În mod clar am o opinie. Sunt optimist, sunt încrezător, cred în înțelegerea dintre oameni și în posibilitatea unei armonii generale. Cu siguranță voi face ceea ce ține de mine, indiferent dacă rămân în industria filmului, a muzicii sau dacă voi intra în politică”, a mai spus Smith.

În 2016, în emisiunea “The Late Show with Stephen Colbert”, actorul a vorbit despre aspirațiile sale politice spunând că l-a urmărit pe fostul președinte Barack Obama în timpul celor opt ani de mandat și a înțeles că “este o responsabilitate mare și o slujbă dificilă”. “Dar parcă tot ceva mă îndeamnă la asta. Am o mulțime de idei și, câteodată, ascult ceea ce se spune la televizor și simt că aș lupta contra lor, să-i dau gata dintr-o lovitură, dar nu asta este cea mai mare virtute a mea”. a continuat actorul.

Pe plan profesional, în luna noiembrie a anului trecut, actorul a participat la reunirea distribuției show-ului “Fresh Prince Of Bel-Air”.

CITEȘTE ȘI: Will Smith, mafiot și agent CIA, într-un thriller regizat de David Leitch  

Will Smith este gazda unui documentar Netflix despre drepturi civile 

Foto: Profimedia Images