Will Smith își va lansa memoriile

De: Loredana Toma / 22.06.2021, 10:43
Will Smith își va lansa memoriile

Actorul american Will Smith își va lansa prima sa carte de memorii, intitulată “Will”, la care lucrează de mai bine de doi ani. Lansarea va avea loc pe 9 noiembrie, iar vestea a fost împărtășită de actor pe pagina sa de Instagram. “Am lucrat la această carte în ultimii doi ani și, în sfârșit, este gata. ‘Will’  va fi lansată pe 9 noiembrie”, a scris actorul care își dezvăluie povestea vieții sale în paginile acestui volum.

Totodată, Smith descrie cartea ca fiind “o muncă a iubirii”, iar coperta, realizată de artistul vizual Brandan “BMike” Odums, înfățișează mai multe portrete suprapuse ale „prințului din Bel Air”. Cartea descrie călătoria profesională, dar și imaginea omului din spatele ecranului, de la plecarea din Philadelphia de vest la succesul în muzică și în filmele de pe micile și marile ecrane, în producții ca “The Fresh Prince of Bel-Air”, “Hitch”, “Men in Black”, “I Am Legend” și “Ali”.

Will Smith: “Mergi mereu înainte și ajută-i pe cei din jur”

“Este foarte ușor să manipulezi lumea materială odată ce ai reușit să-ți cucerești  și să-ți stăpânești propria minte. Chiar cred lucrul acesta. Odată ce devii familiar cu terenul propriei minți, fiecare experiență, fiecare emoție, fiecare circumstanță, fie ea pozitivă sau negativă, pur și simplu te lansează spre o evoluție mai mare și spre o experiență din ce în ce mai frumoasă. Asta înseamnă dorința adevărată, să mergi mai departe în ciuda tuturor situațiilor care-ți ies în cale, dar să faci asta într-o manieră în care să îi ajuți și pe cei din jurul tău, nu să-i lași în urmă”, a spus Smith, potrivit The Hollywood Reporter

Cartea descrie traiectoria prin care cunoscuta vedetă a ajuns la un echilibru între succes, fericirea sufletească și conexiunea umană, dar spune și povești interesante din călătoriile sale prin lumea muzicii și a filmului. De altfel, cartea este un fel de produs al unei călătorii profunde de autocunoaștere, “o sinteză a ceea ce păstrezi și ceea ce lași în urmă”.

“Will” este scrisă în colaborare cu autorul bestsellerului “The Subtle Art of Not Giving a F*ck”, Mark Manson.

Pe lângă carte, Smith a lansat deja un club de lectură, “WILL Youth Book Club”, în care membrii vor discuta despre volumul ce va fi lansat în câteva luni.

În vârstă de 52 de ani, Will Smith a fost nominalizat la Oscar pentru rolul pugilistului Muhammad Ali (Casius Clay) din filmul „Ali”. A primit a doua nominalizare la Oscar pentru rolul din „The Pursuit of Happyness” (2006), ]n care a jucat împreună cu fiul său Jaden.

CITEȘTE ȘI: Will Smith: “Gata cu brioșele de la miezul nopții, urmează fitness pe YouTube”

Will Smith vrea să intre în politică, dar mai așteaptă

Will Smith este gazda unui documentar Netflix despre drepturi civile

Foto: Profimedia Images