Continuarea „Ghostbusters: Afterlife” ajunge în cinema în decembrie 2023

De: Ana Obretin / 29.06.2022, 09:15
Continuarea

Următorul film din franciza „Ghostbusters” va ajunge în cinematografe pe 20 decembrie 2023.

Lungmetrajul este o continuare a filmului „Ghostbusters: Afterlife” al regizorului Jason Reitman, care, în cele din urmă, a reînviat franciza marca Sony.

Studioul a anunțat marți data de lansare din 2023. La începutul acestei luni, de Ziua Ghostbusters, Reitman și coscenaristul Gil Kenan au confirmat ceea ce sugera sfârșitul filmului „Afterlife”, respectiv o continuare a acțiunii, care va avea loc în New York.

CITEȘTE ȘI: Avort în cinema: 7 filme de (re)vizionat (VIDEO)

10 filme biografice cu muzicieni (Video)

„Ghostbusters: Afterlife”, care a avut premiera în cinematografe în noiembrie 2021, a avut încasări de peste 200 de milioane de dolari la nivel global, în ciuda pandemiei.

Într-un interviu acordat The Hollywood Reporter înainte de Ziua Ghostbusters, Reitman și Kenan au oferit detalii despre continuare. „La sfârșitul filmului ‘Ghostbusters: Afterlife’, Ecto-1 se îndreaptă spre Manhattan și se întoarce acasă”. „Numele de cod pentru următorul film este ‘Firehouse’”, a spus Reitman.

Reitman a făcut „Afterlife” împreună cu tatăl său, regretatul Ivan Reitman, care a regizat filmele originale „Ghostbusters”. Ivan Reitman a murit la începutul acestui an. „Afterlife” a reunit vedetele originale din franciză, inclusiv pe Bill Murray. Nu se știe dacă acesta va juca în continuare, deși acest lucru s-ar putea dovedi complicat. Murray a jucat în filmul Searchlight al lui Aziz Ansari „Being Mortal”, pentru care filmările au fost suspendate în aprilie, după ce studioul a primit plângeri cu privire la comportamentul său pe platouri. 

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone

Foto: Profimedia Images