Cosmina Păsărin face parte din gașca verii la „Vorbește Lumea”

De: Ana Obretin / 28.06.2021, 13:45
Cosmina Păsărin face parte din gașca verii la

Cosmina Păsărin se alătură, de luni, prezentatorilor de la matinalul „Vorbește lumea”, difuzat la Pro TV de luni până vineri, de la 10:30.

Cove i-a primit alături de el pe Viviana, Theo Rose, Coțofană și Veverița. Acestora li s-au alăturat până acum Sore și Jorge, timp de câte o săptămână. Vineri, în ultima zi în gașcă, Jorge a lansat un nou single, ”Don’t give up”, și i-a provocat atât pe cei din platou, cât și pe cei de acasă să danseze alături de el pe Tik Tok. Finalul emisiunii a fost unul încărcat de bucurie după frumoasa experiență, dar și de o surpriză muzicală, acesta cântând alături de Vivi, Theo și Veve piesa ”Super femei”.

De luni, Cosmina Păsărin li se alătură celor cinci prezentatori, pentru a afla alături de ei cele mai interesante informații, pentru a trece împreună cu ei prin cele mai amuzante provocări și pentru a aduce voia bună celor de acasă.

”De fiecare dată când am fost prezentă în platoul emisiunii, în calitate de invitat, am simțit energia bună a întregii echipe și tocmai de aceea, vestea că voi face parte din Gașca Vorbește Lumea m-a făcut tare fericită. Este o experiență pe care o voi trăi la intensitate maximă și sunt recunoscătoare pentru că mi s-a oferit această ocazie. Unde-s mulți, distracția crește, așa că vă invităm să fiți alături de noi și să ne urmăriți în fiecare zi!”, spune Cosmina, potrivit unui comunicat remis Apropo de televiziune.

CITEȘTE ȘI: Pro TV aduce în România formatul „Căsătoriți pe nevăzute”

Show-ul „Masked Singer România” revine la Pro TV cu sezonul al doilea

Ladislav Bartonicek, acționar la compania care deține Pro TV, preia conducerea în locul lui Petr Kellner, mort într-un accident

Miliardarul ceh Petr Kellner, proprietarul Pro TV, a murit într-un accident de elicopter, în Alaska

Foto: Pro TV