„Cruella 2“: Va avea filmul în care este protagonistă Emma Stone o continuare? Ce spune regizorul

Apropo.ro / 04.06.2021, 15:18
„Cruella 2“: Va avea filmul în care este protagonistă Emma Stone o continuare? Ce spune regizorul

În ultimii ani, Disney a produs o serie de adaptări live-action ale blockbusterelor lor clasice animate. Acest trend a luat amploare în mare parte datorită seriei „Maleficent“, cu Angelinei Jolie, iar acum este și noul film „Cruella“, cu Emma Stone. Dar va urma o continuare a acestuia? Directorul Craig Gillespie a discutat recent despre această posibilitate.

„Cruella“ a ajuns deja în cinematografe, iar scena finală a părut să sugereze o posibilă continuare. Craig Gillespie a fost întrebat recent dacă există posibilitatea ca povestea să continue în „Cruella 2“. Regizorul a răspuns:

„Simt că tocmai am întâlnit-o. Mi-ar plăcea să văd o Cruella în toată deplinătatea capacităților ei. A reușit să obțină sistemul de suport în jurul ei și acum își poate extinde cu adevărat brandul. Mi-ar plăcea să văd unde o duce și cum ar putea aproape să fie distrusă, dacă nu este atentă cu toată acea putere.“

Povestea din noul film „Cruella” ne poartă în anii 1970, în Londra revoluției punk-rock, pe urmele unei tinere trișoare Estella, o fată creativă și deșteaptă, hotărâtă să își facă un nume și să aibă o carieră în design. 

Ea se împrietenește cu o pereche de hoți tineri care sunt înnebuniți după apetitul ei pentru trăznăi în afara legii și împreună își construiesc o viață pe străzile Londrei. Într-o zi, flerul Estellei și simțul ei pentru modă atrag atenția Baronesei von Hellman, o legendă în domeniu, intepretată magistral de Emma Thompson. Dar relația lor pune în mișcare un întreg mecanism de evenimente care o vor determina pe Estella să scoată la lumină partea sa răutăcioasă și să devină răzbunătoarea Cruella. 

Din distribuția filmului mai fac parte și Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste și Mark Strong. Regia este semnată de Craig Gillespie, iar scenariul de Dana Fox și Tony McNamara.

Filmul Cruella” este distribuit în România de Forum Film România și are premiera în cinematografe vineri.

CITEȘTE ȘI: Disney și Sony au semnat un acord masiv în urma căruia filme ca „Spider-Man” vor fi difuzate pe Disney+

Foto: Forum Film România