Cuplul Jennifer Lopez și Ben Affleck a fost suprins într-un moment de intimitate

De: Nicoleta Lepădatu / 15.06.2021, 18:44
Cuplul Jennifer Lopez și Ben Affleck a fost suprins într-un moment de intimitate

Nu a mai rămas nici urmă de îndoială. Potrivit New York Post, în această luni, 14 iunie, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți îmbrățișați tandru în Malibu.

Zvonurile susțin de ceva vreme că cei doi sunt iar un cuplu, dar acum există și dovezi palpabile, pentru că, se știe, pozele nu mint. Jennifer Lopez și Ben Affleck au devenit subiect principal pentru din ce în ce mai mule publicații, pentru că în ultima vreme au fost văzuți din ce în ce mai des împreună. Duminica aceasta de 13 iunie nu a făcut excepție. The New York Post dezvăluie de această dată un videoclip și câteva imagini cu unul dintre cele mai urmărite cupluri din această perioadă. Cântăreața și actorul pot fi văzuți sărutându-se pasional în luxosul restaurant japonez Nobu, din Malibu. O scenă care amintește de prima lor perioadă romantică, din perioada 2000-2004, în timpul căreia au ignorat frecvent fotografii.

Cei doi au fost însoțiți de familia lui Jennifer Lopez. Ocazia a fost, se pare, aniversarea surorii ei mai mici, Lynda, care a împlinit 50 de ani. Alături de ei au fost și copiii, dar și fostul ei soț, care a venit să-i însoțească pe aceștia din urmă. Pe lângă cântăreață, mama ei Guadalupe îeste în al nouălea cer de fericire. Ea nu a ezitat să își arate susținerea față de proaspătul cuplu, deoarece a fost mereu apropiată de Ben Affleck, pe care îl place foarte mult și a fost îngrozitor de tristă atunci când cei doi nu au reușit să își  rezolve probleme și s-au despărțit.

Dar ce crede Alex Rodriguez despre asta? În timp ce Jennifer Lopez și Ben Affleck văd viața în roz, pentru Alex Rodriguez lucrurile par mult mai întunecate. Sportivul era gata să-și salveze relația cu cântăreața, în speranța că se va căsători într-o zi cu ea. Dar despărțirea a fost finalizată la 15 aprilie 2021. „Ne-am dat seama că suntem mai buni ca prieteni și așteptăm cu nerăbdare să rămânem așa. Vom continua să lucrăm împreună și să ne susținem reciproc în proiectele noastre comune‟, a au anunțat cei doi într-un comunicat oficial. Nu este de mirare că nu vede deloc cu ochi buni această revedere pasională cu fostul. 

CITEȘTE ȘI: Noi imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck confirmă că și-au reluat relația

Foto: Profimedia Images