Noi imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck confirmă că și-au reluat relația

De: Ana Obretin / 03.06.2021, 10:49
Noi imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck confirmă că și-au reluat relația

Actorul Ben Affleck și cântăreața Jennifer Lopez confirmă public faptul că și-au reluat relația. Cele două vedete au fost fotografiate mergând îmbrățișate luni seară, când au luat o cină romantică la unul dintre restaurantele în vogă din Los Angeles, deschis recent de chef-ul Wolfgang Puck.

La un moment dat, după cum se vede în imaginile apărute în presa mondenă, cântăreața chiar și-a lipit capul de pieptul lui Affleck.

În cele din urmă, s-au dezlipit unul de celălalt – deși nu total – și au intrat ținându-se de mână în restaurant. După cină, au plecat împreună, în mașina lui Affleck, deși părea să existe și o a treia persoană pe bancheta din spate.

Aceasta este pentru prima dată când actorul premiat cu Oscar, în vârstă de 48 de ani, și starul pop de 51 de ani sunt văzuți împreună de când au fost fotografiați într-un hotel din Miami, unde și-au petrecut un weekend. 

Affleck și Lopez, care au fost logodiți în anii 2000, au reînceput să se vadă în aprilie anul acesta, după cum a informat în exclusivitate Page Six.

Noua poveste vine după ce Jennifer Lopez a rupt logodna cu Alex Rodriguez, în urma zvonurilor că acesta ar fi înșelat-o. Între timp, A-Rod pare că a decis să se concentreze asupra viitorului său fără J Lo. „Sunt pe punctul de a păși într-un nou început în viața mea”, a scris Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, pe contul de Instagram, după ce în presă au apărut imagini cu Affleck și Lopez întorcându-se dintr-o vacanță de lux în Montana. 

CITEȘTE ȘI: Cum își menține Jennifer Lopez silueta de vis la 51 de ani

Jennifer Lopez, blondă, sexy și goală, în noul clip “In the Morning”

Matt Damon, despre posibila relație Jennifer Lopez – Ben Affleck: Sper să fie adevărat

Ben Affleck și Ana de Armas s-au despărțit

Foto: Profimedia Images