David Banda, fiul adoptat al cântăreței Madonna, defilează în rochie de mătase: „E un sentiment eliberator”

De: Ana Obretin / 01.06.2021, 14:51
David Banda, fiul adoptat al cântăreței Madonna, defilează în rochie de mătase:

Madonna este mândră de fiul ei David și arată acest lucru lumii întregi. Într-un videoclip publicat pe contul de Instagram al cântăreței americane în vârstă de 62 de ani, tânărul de 15 ani, adoptat în 2006 din Malawi, se plimbă prin casă îmbrăcat într-o rochie albă, lungă, creată de artista newyorkeză Mae, în timp ce pe fundal se aude piesa „I’ve Got the Power”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Madonna (@madonna)

„Încrederea în sine este totul”, a scris Madonna. La rândul său, David, purtând ochelari de soare, și-a exprimat entuziasmul de a purta această rochie: „Este un sentiment atât de eliberator”.

Încă de la o vârstă fragedă, David, care se pregătește pentru o carieră de fotbalist, s-a remarcat prin personalitatea sa puternică și stilul unic, pășind pe urmele părinților săi adoptivi, producătorului și regizorul britanic Guy Ritchie și cântăreața Madonna. În 2014, la gala premiilor Grammy, David a apărut într-un foarte elegant smoching, identic cu cel purtat de mama sa.

Madonna, mamă a șase copii

David este unul dintre cei șase copii ai Madonnei. „El este cel cu care am cele mai multe lucruri în comun. Simt că mă înțelege. El are mai mult din ADN-ul meu decât oricare dintre copiii mei”, a declarat Madonna într-un interviu pentru ediția britanică a revistei Vogue, în 2019.

Madonna le-a adoptat pe Mercy, în vârstă de 16 ani, în 2009, și pe gemenele Ester și Stella, de 8 ani, în 2017. Pe lângă cei patru copii adoptați, Madonna are doi biologici: Lourdes Maria Ciccone Leon, din relația cu cubanezul Carlos Leon, și Rocco Ritchie, de 20 de ani, din căsătoria cu Guy Ritchie (2000 – 2008).

CITEȘTE ȘI: Un documentar despre cel mai recent turneu susținut de Madonna va avea premiera în octombrie

Madonna a vizitat 5 țări în doar trei săptămâni în ciuda restricțiilor de călătorie impuse de coronavirus

Madonna a postat pe Instagram o farfurie cu marijuana la aniversarea a 62 de ani

Foto: Profimedia Images