David Duchovny este regizor, scenarist și star în adaptarea romanului său „Bucky F*cking Dent”

De: Ana Obretin / 12.05.2022, 09:29
David Duchovny este regizor, scenarist și star în adaptarea romanului său „Bucky F*cking Dent”

Actorul David Duchovny va scrie, regiza și va juca în lungmetrajul „Bucky F*cking Dent”, o adaptare pentru marele ecran a romanului său omonim, care a ocupat primul loc pe lista celor mai bine vândute cărți și a fost bine primit de critici.

„Bucky F*cking Dent” are loc în New York, în 1978, și urmărește un om de treizeci și ceva de ani, fără niciun scop în viață, pe nume Ted, care se mută înapoi cu tatăl său, Marty (Duchovny), după ce a aflat despre boala sa terminală. Marty caută să recupereze timpul pierdut, dar sănătatea lui pare să se deterioreze ori de câte ori echipa sa iubită Red Sox pierde un meci. Cu ajutorul unui grup de bătrâni din cartier, Ted orchestrează un plan complicat pentru a-i oferi iluzia unei victorii a echipei Sox, pentru a-l face să se simtă bine. Filmul este descris ca fiind „o odă legată de relația dintre tată și fiu”, scrie Variety.

CITEȘTE ȘI: Gillian Anderson renunță la sutiene: „Nu-mi pasă dacă sânii îmi ajung la buric”

5 seriale la modă în anii ’90 în România

„Bucky F*cking Dent” va fi filmat anul acesta și va fi produs de Jordan Yale Levine și Jordan Beckerman de la Yale Productions.

David Duchovny este cunoscut pentru rolul agentului FBI Fox Mulder din serialul de succes „The X-Files”, precum și pentru cel al autodistructivului Hank Moody din „Californication”, de la Showtime. Cel mai recent a fost văzut în comedia lui Judd Apatow „The Bubble” și a apărut, ]n propriul rol, în „The Chair”, ambele difuzate de Netflix. Duchovny urmează să joace și în viitoarea comedie a Kenyei Barris, „You People”, produsă pentru Netflix, dar și alături de Meg Ryan în „What Happens Later”. 

CITEȘTE ȘI: Actorul Hugh Laurie aduce un celebru roman de Agatha Christie pe micile ecrane

Foto: Profimedia Images