David Fincher colaborează cu Netflix pentru ”Voir”, o nouă serie documentară de eseuri vizuale care sărbătoresc cinematografia

De: Nicoleta Lepădatu / 14.10.2021, 12:13
David Fincher colaborează cu Netflix pentru ”Voir”, o nouă serie documentară de eseuri vizuale care sărbătoresc cinematografia

David Fincher a încheiat un parteneriat cu Netflix pentru „Voir”, o nouă serie documentară de eseuri vizuale care sărbătoresc cinematografia.

Netflix, sau cel puțin, contul Twitter dedicat filmelor sale, a reușit să inducă rumoare în rândul fanilor după ce a apărut o postare care spunea: „Ceva special urmează de la David Fincher…”

Din păcate, „ceva special” nu este un al treilea sezon al ”Mindhunter” sau o continuare a ”Mank”, drama Netflix a regizorului nominalizat la Oscar despre scenaristul „Citizen Kane”. David Fincher, care este producătorul executiv al ”Voir” împreună cu regizorul ”The Empty Man” David Prior, a dezvăluit foarte puțin despre acest proiect. Scriitorul Drew McWeeny, care lucrează la aceste documentare, a spus doar că seria de eseuri de 10 până la 30 de minute este despre „ceva care ne intrigă sau ne supără sau care are legătură cu relația noastră cu filmele”.

”Voir” va avea premiera pe 13 noiembrie la AFI Fest din Los Angeles înainte de a fi difuzat pe Netflix la o dată care nu a fost încă stabilită.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ben Affleck şi David Fincher, remake după un film de Alfred Hitchcock

David Fincher regizează varianta americană a serialului britanic UTOPIA

„Fata dispărută” se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american

Seria sud-coreeană „Squid Game”, cel mai mare succes de casă Netflix

”That ’90s Show”, spin-off-ul cunoscutului serial ”That’ 70s Show ”, a fost comandat de Netflix