De la James Bond la Macbeth: Daniel Craig și-a ales noul rol

De: Ana Obretin / 30.09.2021, 09:29
De la James Bond la Macbeth: Daniel Craig și-a ales noul rol

Actorul britanic Daniel Craig, care și-a lansat marți, cel mai recent film, „No Time To Die”, din seria James Bond, și-a ales următorul rol, Macbeth.

Starul, care și-a luat la revedere de la franciza cu spioni după cinci filme, urmează să-l interpreteze pe ambițiosul ucigaș „Macbeth” pe Broadway, anul viitor, au declarat miercuri producătorii.

Noua producție, cu actrița britanică Ruth Negga în rolul Lady Macbeth, va avea premiera pe 29 martie, pentru o durată limitată de 15 săptămâni. Craig, în vârstă de 53 de ani, este un actor de scenă experimentat, care a jucat pe Broadway în drama „Betrayal” din 2013 și în mai multe producții de profil la Londra.

Noua montare a piesei „Macbeth” de William Shakespeare este produsă chiar de producătorii francizei James Bond Barbara Broccoli și Michael G. Wilson. Biletele au fost puse în vânzare miercuri, potrivit Reuters.

Daniel nu este doar un mare actor de film, ci și un magnific actor de teatru. Sunt încântat că voi sprijini întoarcerea pe Broadway unde va juca acest rol celebru”, a spus Broccoli într-un comunicat.

Zeci de spectacole de pe Broadway au fost reluate în septembrie, după o pauză fără precedent de 18 luni provocată de pandemie. 

CITEȘTE ȘI: Înlocuirea lui Daniel Craig în rolul lui 007 nu va fi discutată până în 2022, spune producătoare James Bond, Barbara Broccoli

Top 10 coloane sonore din filmele Bond (Video)

Daniel Craig a refuzat o avere pentru a-l interpreta pe James Bond

Pierce Brosnan a vorbit despre următorul James Bond: cine crede actorul că ar fi cel mai potrivit pentru rol

Foto: Profimedia Images