„Deep Fear”, thrillerul în care joacă Ed Westwick („Gossip Girl”) și Mădălina Ghenea, se filmează zilele acestea în Malta

De: Nicoleta Lepădatu / 28.02.2022, 16:33
„Deep Fear”, thrillerul în care joacă Ed Westwick („Gossip Girl”) și Mădălina Ghenea, se filmează zilele acestea în Malta

„Deep Fear”, viitorul thriller cu rechini, cu Ed Westwick din „Gossip Girl” și actrița din „House of Gucci” Mădălina Ghenea, a intrat în producție în Malta.

În distribuție se mai află și Stany Coppet („Vikingi: Valhalla”) și Macarena Gomez („Cuibul lui Shrew”), care îi vor juca pe traficanții de droguri Jose și Maria, precum și pe Ibrahima Gueye („The Life Ahead”), care va juca un marinar pe nume Barney.

„Deep Fear” o are pe Mădălina Ghenea în rolul unei practicante de iahting pe nume Naomi, care pornește într-o excursie solo prin Caraibe pentru a-și întâlni iubitul Jackson (interpretat de Westwick) în Grenada.

Când o furtună o forțează pe Naomi să se abată de la drum, ea întâlnește supraviețuitori ai unui naufragiu care, se dovedește curând, sunt de fapt traficanți de droguri. Aceștia o obligă pe Naomi să se intre în corpul navei lor scufundate pentru a le recupera transportul de cocaină. În adâncuri ea se confruntă cu rechini-tigru, de care trebuie să scape pentru a supraviețui.

Lungmetrajul va fi filmat în următoarele șase săptămâni la Malta Film Studios (MFS), care are atât rezervoare interioare, cât și exterioare, precum și în locații din jurul insulei și al Mării Mediterane.

Directorul de imagine subacvatic Mark Silk („James Bond: No Time To Die”) va aduce cu el o echipă de scafandri profesioniști și camere care vor filma sub apă.

Marcus Adams („Long Time Dead”) regizează după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Robert Capelli Jr („The Rules (for Men)”) și Sophia Eptamentis („Invincible Summer”).

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Madalina Ghenea va juca într-un thriller despre supraviețuire, „Deep Fear”