Madalina Ghenea va juca într-un thriller despre supraviețuire, „Deep Fear”

De: Ana Obretin / 17.11.2021, 14:24
Madalina Ghenea va juca într-un thriller despre supraviețuire,

Actrița Madalina Ghenea va juca într-un thriller despre supraviețuire, cu rechini, intitulat „Deep Fear”, alături de Ed Westwick, cunoscut din „Gossip Girl”.

Cu o acțiune amplasată în Caraibe, „Deep Fear” este descris ca un „thriller despre supraviețuire intens și visceral”. Regizat de Marcus Adams („Long Time Dead”, „Octane”, „The Marksman”), cu scenariul scris de Robert Capelli Jr. („The Rules (for Men)”, „Mail Order Bride”) și de Sophia Eptamentis („Invincible Summer”, „What Exit?”), „Deep Fear” este produs de Brilliant Pictures și Halo Pictures.

Madalina Ghenea o va interpreta pe Naomi, o practicantă de iahting care pleacă într-o excursie solo pentru a-și întâlni iubitul Jackson (Westwick) în Grenada. Dar liniștea ei la bordul iahtului este tulburată de o furtună, care o obligă să părăsească cursul inițial. Ocolind o insulă nelocuită mărginită de recif, ea răspunde la un semnal de  avertizare pentru a ajuta o navă care se scufundă, unde găsește trei supraviețuitori. Evenimentele iau în curând o întorsătură rea. Supraviețuitorii se dovedesc a fi traficanți de droguri. Ei o obligă pe Naomi să se scufunde în corpul epavei pentru a recupera 850 de kilograme de cocaină. Planul este zădărnicit atunci când Naomi se trezește înconjurată de rechini-tigru, atrași de cadavrele din epavă.

„Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o tânără extrem de încrezătoare, vibrantă și extrem de realizată – este o onoare să joc un rol principal feminin atât de puternic. M-am distrat foarte mult făcând o lună de antrenament intensiv de scufundări pentru pregătirea acestui rol și sunt foarte încântată să încep să filmez alături de o echipă atât de talentată”, a spus Mădălina Ghenea, într-un comunicat citat de The Hollywood Reporter

Cel mai recent film cu Madalina Ghenea, de săptămâna viitoare în cinematografele românești

Madalina Ghenea a intrat de curând în pielea unei legende a cinematografiei, Sophia Loren, în filmul „House Of Gucci”, în care rolul principal este jucat de Lady Gaga. Lungmetrajul va fi lansat în cinematografele românești pe 26 noiembrie. Actrița de origine română este obișnuită deja cu nume mari de la Hollywood, după ce a jucat în mai multe filme realizate de cineaști de renume, inclusiv „Youth”, de Paolo Sorentino, cu Michael Caine, Harvey Keitel și Jane Fonda, dar și „Zoolander 2”, de Ben Stiller, și „Roman e il suo cucciolo”, de Alessandro Gassmann.

CITEȘTE ȘI: Mădălina Ghenea a pozat cu fetiţa, pe corperta unei reviste. Arată senzaţional în lenjerie intimă. Talie de viespe şi picioare interminabile

Puţin spus provocatoare! Decolteu până la buric! Madalina Ghenea, ce apariţie pe covorul roşu! – FOTO

Lady Gaga dezvăluie prima imagine de pe platourile „House Of Gucci”

Foto: Profimedia Images