Diana Ross revine la Glastonbury anul viitor, pe scena dedicată legendelor

De: Ana Obretin / 10.11.2021, 18:12
Diana Ross revine la Glastonbury anul viitor, pe scena dedicată legendelor

Cântăreața americană Diana Ross va participa la ediția de anul viitor a Festivalului Glastonbury din Marea Britanie, pe scena dedicată legendelor.

Starul pop și disco urma să cânte în festival la ediția din 2020, însă aceasta a fost anulată din cauza pandemiei.

Ross a spus că se simte „emotionată și recunoscătoare” să cânte acolo în timpul turneului din Marea Britanie pentru promovarea primului ei album de studio din ultimii 15 ani, „Thank You”, scrie The Guardian.

CITEȘTE ȘI: Diana Ross a înregistrat primul ei videoclip muzical după o pauză de peste zece ani

Fiica nelegitima a lui Michael Jackson, nepoata Dianei Ross

Organizatoarea festivalului, Emily Eavis, a spus că a fost „încântată să poată anunța că magnifica Diana Ross va veni să cânte la Glastonbury în vara anului viitor”.

Ross va avea 78 de ani când va urca pe scena Pyramid, care deseori atrage peste 100.000 de spectatori, iar acest lucru o face unul dintre ce mai în vârstă artiști care au cântat în celebrul festival. Recordul de vârstă l-a stabilit Burt Bacharach, care avea 87 de ani când a cântat, în 2015.

Ediția de anul trecut a Glastonbury urma să marcheze a 50-a aniversare, iar la eveniment au fost invitați artiști ca Paul McCartney, Taylor Swift și Kendrick Lamar, dar a fost anulată în martie. Pregătirile pentru evenimentul din 2021 au continuat, dar și acesta a fost anulat, în ianuarie.

Billie Eilish a fost anunțată ca headliner pentru 2022. Festivalul își deschide porțile pe 22 iunie și se va încheia pe 26 iunie.

CITEȘTE ȘI: Pink este cea mai ascultată artistă a secolului 21 în Marea Britanie

Super Bowl 2022: Dr. Dre, Kendrick Lamar, Eminem, Mary J. Blige și Snoop Dogg cântă în pauză

Foto: Profimedia Images