Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol deschid înscrierile la cursurile Actoriedefilm.ro

De: Ana Obretin / 18.10.2021, 15:10
Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol deschid înscrierile la cursurile Actoriedefilm.ro

Actorii Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol deschid porțile pentru înscrierile la cursurile Actoriedefilm.ro.

În perioada 15 noiembrie 2021 – 15 mai 2022, Actoriedefilm.ro susține în colaborare cu Studioul 2DB Film un nou atelier dedicat actoriei de film. Cursurile școlii sunt dedicate celor pasionați de actorie și care cred că au ceva de oferit marelui ecran, fie că sunt profesioniști, amatori sau începători, tineri ori bătrâni, slabi sau mai plinuți, frumoși sau mai puțin frumoși. Cursurile vor dura ;ase luni, cu o frecvență de două ori pe săptămână, iar, la final, cei prezenți vor avea ocazia să ia parte la un casting realizat de regizorul Paul Negoescu și astfel să joace în continuarea filmului „Două lozuri”, care va fi filmat în toamna anului 2022, potrivit unui comunicat remis Apropo de organizatori.

CITEȘTE ȘI: Ellen Pompeo ar vrea să renunțe la actorie după încheierea serialului „Grey’s Anatomy”

Judi Dench, hotărâtă să nu renunțe la actorie, chiar dacă nu mai vede

Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, cei trei actori care i-au interpretat pe Sile, Dinel și Pompiliu în căutarea frenetică și hilară a biletului de loterie pierdut, promit că umorul de situație, comicul dialogurilor și, desigur, o poveste la fel de captivantă vor fi din nou la ele acasă, pe marele ecran.

„Două lozuri” este unul dintre cele mai iubite filme românești din ultimii ani

„A durat 5 ani să ne urnim, dar acum am hotărât cu toții că este momentul potrivit pentru începerea acestui nou proiect. Știm că așteptările spectatorilor sunt foarte mari, având în vedere succesul primei părți, dar odată luată decizia nimic nu ne va mai opri să facem o nouă comedie de calitate”, declară Alexandru Papadopol. „În ultimii 5 ani mi s-au adresat aceleași două întrebări: și Acum pot răspunde:

Mai multe informații despre înscrieri și cursuri sunt disponibile pe site-ul www.actoriedefilm.ro.

Filmul „Două lozuri” a fost selecționat în festivaluri din toată lumea ( Shanghai, Salonic, Namur, Hong Kong, Beijing, Calcutta, Minneapolis, São Paolo etc.) și a câștigat premii la Fort Lauderdale International Film Festival (SUA), Gopo, Monte-Carlo Comedy Film Festival, Zurich Film Festival.

De asemenea, a beneficiat de cronici excelente în cele mai prestigioase ziare și reviste de film precum Variety, Hollywood Reporter și New York Times, unde a fost alegerea săptămânii din partea criticilor.

CITEȘTE ȘI: Adriana Trandafir: “De la şase ani am ştiut că vreau să fac actorie”

Cuzin Toma, interpretul robului Carfin din „Aferim!”: „Andi Vasluianu m-a descoperit, apoi am dat la actorie”

Foto: Actoriedefilm.ro