Drake a lansat un nou EP, “Scary Hours 2”

De: Loredana Toma / 07.03.2021, 09:54
Drake a lansat un nou EP, “Scary Hours 2”

Drake, autorul mai multor hituri, printre care “In My Feelings” și “Hotline Bling”, a lansat un nou EP, intitulat “Scary Hours”. Artistul a promis fanilor noi materiale muzicale în 2021 și se ține de cuvânt.

În 2018, Drake a lansat primul EP “Scary Hours”, care include piesele “God’s Plan” și “Diplomatic Immunity”, iar acum a lansat partea a doua.

Împreună cu acest EP, artistul a lansat și videoclipul pentru piesa “What’s Next”, pe care l-a filmat în Toronto, pe acoperișul CN Tower, înalt de 553 de metri, una dintre principalele atracții turistice din orașul canadian, potrivit Rolling Stone.

În schimb, lansarea albumului “Certified Lover Boy”, prevăzută pentru ianuarie, a fost amânată

Acest EP a venit și pentru că fanii așteptau cel de-al șaselea album de studio, “Certified Lover Boy”, a cărui lansare a fost promisă pentru ianuarie 2021 și apoi amânată.

“Planul era să lansez albumul luna aceasta, însă, din cauza intervenției chirurgicale (la genunchi, n.r.) și a perioadei de convalescență, energia mea s-a consumat. Sunt recunoscător că mi-am revenit și că mă simt bine. De acum mă pot ocupa de albumul ‘Certified Lover Boy’, pe care abia aștept să  vi-l ofer anul acesta, cât mai curând”, a scris artistul într-un mesaj pe Instagram, în luna ianuarie.

În august anul trecut, Drake a dezvăluit câte ceva din conținutul viitorului album, care este, de fapt, primul de studio pe care artistul l-a realizat de la “Scorpion”, apărut în 2018. Între timp, rapperul s-a ocupat de lansări ale unor compilații precum “Care Package” și “Dark Lanes Demo Tapes”.

Pe lângă faptul că stilul său este ușor de recunoscut în industria muzicii hip-hop, Drake este primul artist din istorie ale cărui piese au fost accesate pe Spotify de peste 50 de miliarde de ori.

CITEȘTE ȘI: Ryan Reynolds şi Drake, în topul celor mai eleganţi bărbaţi 

Chris Brown și Drake s-au bătut într-un club din New York

Foto: Profimedia Images