Drake, primul artist din istorie cu trei piese care debutează direct pe primele poziții în Billboard’s Hot 100

De: Loredana Toma / 16.03.2021, 11:41
Drake, primul artist din istorie cu trei piese care debutează direct pe primele poziții în Billboard’s Hot 100

Drake a devenit primul artist din istorie cu trei piese care au debutat direct pe podium în topul Billboard’s Hot 100.

Rapperul canadian și-a lansat săptămâna trecută cel mai recent material discografic, “Scary Hours 2”, iar trei dintre piesele de pe acest EP au debutat direct pe primele poziții din topul Billboard Hot 100, potrivit NME, care citează Chart Data.

Piesa „What’s Next” este cea care a debutat direct pe prima poziție, fiind urmată de “Wants And Needs”, în colaborare cu rapperul Lil Baby, pe locul al doilea, și de “Lemon Pepper Freestyle”, cu Rick Ross, pe al treilea.

Totodată, cu acest record, Drake se alătură artiștilor Ariana Grande și The Beatles care au avut câte trei piese în Top 100 în aceeași săptămână.

Drake stabilește record după record și aceasta este doar încălzirea

“What’s Next” este cea de-a opta piesă a lui Drake care debutează pe prima poziție în Top 100, acesta fiind astfel rapperul cu cele mai multe cântece plasate pe locul întâi în topul Billboard. Într-un review al albumului “Scary Hours 2”, Luke Morgan Britton, editorul publicației NME, a precizat: “Drake sună mai puțin ca un artist care are ceva de demonstrat și mai mult ca unul care își apără titlurile, iar, în cele din urmă, este foarte posibil să se autoprovoace din nou. Și-a descris lansarea ca fiind ‘o simplă încălzire’ pentru următoarea sa capodoperă și asta e suficient cât să-și incite fanii pentru viitorul material”.

La începutul lunii, rapperul și-a informat fanii cu privire la noutățile despre albumul “Certified Lover Boy”, cel de-al șaselea de studio. Albumul  urma să fie lansat în ianuarie, însă, din cauza unei intervenții la un genunchi suferite de artist, materialul a fost amânat iar.

Drake împreună cu vechii săi colaboratori Noel Cadastre și  Noah “40” Shebib lucrează la acest album în prezent. Între timp, potrivit informațiilor oferite de fostul jucător de fotbal american Chad  Johnson, cunoscut ca “Ochocinco”, Drake lucrează la un album comun cu rapperul american Rick Ross.

CITEȘTE ȘI: Drake, cel mai ascultat artist din istoria Spotify, cu peste 50 de miliarde de accesări

CITEȘTE ȘI: Ryan Reynolds şi Drake, în topul celor mai eleganţi bărbaţi 

Chris Brown și Drake s-au bătut într-un club din New York

Foto: Profimedia Images