Dua Lipa își va face debutul în cinematografie într-un film de spionaj

De: Nicoleta Lepădatu / 10.07.2021, 12:28
Dua Lipa își va face debutul în cinematografie într-un film de spionaj

Dua Lipa, starul pop în vârst de 25 de ani, se află în distribuția noului film al lui Mathew Vaughn, „Argylle”, alături de Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, John Cena și Samuel L. Jackson.

Dua Lipa își va face debutul în actorie, alăturându-se unei liste impresionante de talente în thrillerul spion nou-anunțat al lui Vaughn.

Bazat pe romanul de spionaj Argylle, care va fi lansat în curând, de Ellie Conway, filmul îl are în centrul acțiunii pe cel mai mare spion din lume Argylle, într-o serie de aventuri care se desfășoară peste tot în lume. Se așteaptă să fie primul dintre cel puțin trei filme din franciză și acțiunea sa se desfășoară  în America, Londra și în mai multe locații din întreaga lume. Argylle va începe să se filmeze în luna august, în Europa.

Senzația pop britanică și câștigătoarea Grammy-ului se alătură unei linii amețitoare de vedete care îi include pe Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, John Cena și Samuel L. Jackson. Lipa va semna, de asemenea, muzică originală de pe generice.

Vaughn va regiza după un scenariu scris de Jason Fuchs (Wonder Woman, Ice Age: Continental Drift), produs de colaboratorii obișnuiți ai lui Marv și Vaughn, Adam Bohling și David Reid, dar și de Fuchs. Zygi Kamasa, Carlos Peres, Claudia Vaughn și Adam Fishbach care vor fi producători executivi.

„Când am citit acest manuscris am simțit că este cea mai incredibilă și originală franciză de spionaj de după cărțile lui Ian Fleming, din anii 50”, a spus Vaughn. „Aceasta va reinventa genul de spionaj”.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Brit Awards 2021: Dua Lipa a fost marea câștigătoare, într-o gală predominant feminină (VIDEO)

Tags: