Ed Sheeran și trupa ucraineană pop-rock Antytila au lansat remixul „2step” în scop caritabil (VIDEO)

De: Ana Obretin / 03.05.2022, 15:29
Ed Sheeran și trupa ucraineană pop-rock Antytila au lansat remixul

Starul britanic Ed Sheeran a lansat un remix al piesei „2step” cu trupa pop-rock ucraineană Antytila, ​​​​pentru a strânge fonduri în beneficiul țării grav afectate de războiul cu Rusia.

Artistul în vârstă de 31 de ani și-a unit forțele cu membrii trupei, care au devenit soldați, după ce Ucraina a fost atacată de Rusia. Noul remix al piesei de pe cel de-al cincilea album de studio al lui Ed include imagini cu Antytila, care a regizat și produs clipul. În următoarele 12 luni, încasările înregistrate de piesă vor fi donate organizației non-profit Music Saves UA, un proiect de strângere de fonduri creat pentru a oferi ajutor umanitar imediat ucrainenilor prinși în conflict, potrivit contactmusic.com.

CITEȘTE ȘI:  10 actori care au interpretat personalități politice

După ce au făcut schimb de mesaje pe rețelele de socializare online, artiștii au decis ca Antytila ​​să adauge propriile versuri emoționante, un mesaj plin de speranță, în limba ucraineană.

Vezi clipul mai jos:

Ed Sheeran a filmat anul trecut videoclipul oficial pentru „2step”, cu Lil Baby, la Kiev. El a spus la lansare: „Am filmat videoclipul pentru ‘2step’ în orașul Kiev, Ucraina, înainte ca actele devastatoare de violență să înceapă să aibă loc. A fost prima dată când am vizitat țara și m-am simțit atât de binevenit în timpul șederii mele acolo – toată lumea, de la echipa de producție până la mulți oameni pe care i-am întâlnit în zilele libere. Ucraina este o țară mândră și rezistentă și sunt recunoscător că am avut șansa de a-mi filma videoclipul acolo. Sunt alături de Ucraina și voi dona drepturile de autor”.

Se pare că Ed Sheeran plănuiește mai multe remixuri ale piesei „2step”, cu o mulțime de artiști, în săptămânile următoare. 

CITEȘTE ȘI: Angelina Jolie, vizită cu peripeții în Ucraina; actrița, dusă într-un adăpost antiaerian

Pink Floyd lansează prima piesă nouă din ultimele decenii pentru a sprijini Ucraina (Video)

Foto: Profimedia Images