Electric Castle lansează un show de cultură muzicală creat pentru TikTok

De: Ana Obretin / 18.11.2021, 14:16
Electric Castle lansează un show de cultură muzicală creat pentru TikTok

Electric Castle lansează un show de cultură muzicală creat pentru TikTok și adresat Generației Z.

Everything Music”, cea mai nouă producție EC, aduce la suprafață informații puțin cunoscute despre trupe, piese, artiști și colaborările dintre ei, potrivit unui comunicat remis Apropo de organizatorii festivalului.

Proiectul s-a născut din dorința de a oferi tinerilor iubitori de muzică și de festivaluri de muzică context cultural și informații puțin știute despre artiști, trupe alternative pe care îi pot vedea live pe scenele festivalului Electric Castle. Emisiunea „Everything Music” este de tip edutainment, o combinație între conținut educațional și entertainment, fiind transmisă în stilul casual cu care brandul se adresează comunității sale. Lansată pe contul de TikTok Electric Castle, platforma pe care Generația Z își petrece cel mai mult timpul, emisiunea poate fi urmărită și pe contul de Instagram EC.

CITEȘTE ȘI: Electric Castle Special – un alt fel de festival, în august, în Cluj

„TikTok este cea mai relevantă platformă pentru oamenii tineri, unde poți oferi comunității tale utilitate dar și fun. Ne dorim o Generație Z informată și conștientă de identitatea sa muzicală. Ne dorim ca oamenii tineri să aibă criterii și credem că toate cunoștințele muzicale deținute de echipa Electric Castle îi pot ajuta să le capete. Everything Music continuă totodată linia de conținut media, deschisă prin EC Mag, fanzinul nostru digital”, a declarat Ema Prisca, CMO Electric Castle

Primul episod din „Everything Music” îi aduce în prim-plan pe Gorillaz, una din trupele cu care fanii EC se vor întâlni în 2022, la a opta ediție a festivalului. Clipul prezintă modul în care trupa a luat naștere și o mulțime de lucruri interesante despre melodiile lor și colaborările pe care le-au avut.

Episoadele show-ului „Everything Music” vor fi publicate cu frecvență săptămânală. Comunitatea EC este invitată să contribuie cu sugestii.

CITEȘTE ȘI: Festivalul Untold 2022 va avea loc în perioada 4-7 august

Creatorii Untold și Neversea pregătesc un nou concept de divertisment, la Brașov

Foto: Electric Castle