Elizabeth Olsen și Regé-Jean Page sunt cele mai căutate staruri pe platforma IMDb

De: Ana Obretin / 09.12.2021, 13:23
Elizabeth Olsen și Regé-Jean Page sunt cele mai căutate staruri pe platforma IMDb

Elizabeth Olsen și Regé-Jean Page, vedetele serialelor de succes „WandaVision” și, respectiv, „Bridgerton„, au ajuns pe primele locuri în topurile anuale ale starurilor de pe platforma specializată IMDb.

Olsen, ale cărei roluri variază de la blockbusteruri din universul cinematografic Marvel până la pelicue indie cu buget redus, a ocupat primul loc în Top 10 staruri IMDb din 2021. Page s-a situat pe locul a doilea, pe o listă în care figurează și Florence Pugh, Ana de Armas, Yvonne Strahovski, Anya Taylor-Joy, Alexandra Daddario, Jodie Comer, Ben Barnes și Lily James.

CITEȘTE ȘI: O dramă indiană a surclasat „Închisoarea îngerilor” și „Nașul” din topul celor mai bine cotate filme pe IMDb

Pe de altă parte, Regé-Jean Page s-a situat pe locul întâi în Top 10 staruri debutante în 2021, fiiind urmat de Ben Barnes, Juno Temple, Kelly Marie Tran, Sophia Di Martino, Eve Hewson, Phoebe Dynevor, Brianne Howey, Wyatt Russell și Hannah Waddingham.

Iar Ben Barnes, care figurează pe ambele liste, a primit și un Fan Favorite STARmeter Award din partea IMDb, pentru rolul din producția Netflix „Shadow and Bone”, unul dintre cele mai populare show-uri TV de pe platformă anul acesta.

Topurile fac parte din oferta IMDb Best of 2021 și sunt concepute folosind datele din clasamentele IMDbPro STARmeter, ce sunt stabilite de numărul de vizualizări ale paginilor artiștilor. IMDb are peste 200 de milioane de vizitatori lunari din întreaga lume.

„2021 s-a dovedit a fi un alt an fenomenal în divertisment, cu o serie de titluri noi și care revin, care au ținut publicul cu sufletul la gură și dornic să afle mai multe despre vedetele serialelor și filmelor preferate”, a declarat fondatorul și CEO-ul IMDb, Col Needham.

CITEȘTE ȘI: Rege-Jean Page calcă pe urmele lui Roger Moore într-o nouă adaptare a romanelor „Sfântul”

Regé-Jean Page: Salariul pe care l-a refuzat pentru a juca în sezonul al doilea al „Bridgerton”

Foto: Profimedia images