Elliot Page, lăudat pentru prima poză fără tricou de când este transgender

De: Loredana Toma / 25.05.2021, 17:06
Elliot Page, lăudat pentru prima poză fără tricou de când este transgender

Elliot Page, starul filmului “Juno” (2007) și al serialului „The Umbrella Academy”, a publicat prima sa fotografie la bustul gol de când a anunțat, oficial, că este transgender. Page a suferit o intervenție chirurgicală de îndepărtare a țesutului mamar și și-a arătat abdomenul lucrat la sală.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @elliotpage

Actorul în vârstă de 34 de ani a evidențiat, prin intermediul mai multor interviuri, importanța intervenției chirurgicale de extirpare a sânilor, “întrucât toată viața și-a dorit să fie bărbat”, potrivit Unilad. Page le-a cerut tuturor celor 3,2 milioane de admiratori pe care îi are pe Instagram să i se adreseze cu pronumele “el”. 

La momentul anunțului public, actorul a declarat că este foarte fericit că a dezvăluit întregii lumi cine este cu adevărat și că oamenii l-au sprijinit prin mesaje încurajatoare.

Acum, actorul a dezvăluit prima sa poză la bustul gol și atât fanii cât și vedete ca Miley Cyrus, Nina Dobrev, Ilana Glazer și Tanya Tagaq i-au răspuns, din nou, pozitiv, arătându-i sprijinul lor.

Page  a povestit, în mai multe rânduri, cum a ajuns să-și dea seama cine este de fapt. Într-un interviu pentru publicația Vanity Fair, acesta a povestit că, atunci când era mic, era foarte sigur că este băiat.

Elliot Page:“Știam de mic cine sunt. Am revenit la cine sunt de fapt”

“Știam încă de când eram un copilaș că sunt băiat. Scriam scrisori de dragoste false și le semnam cu pseudonimul ‘Jason’. Înțelegeam fiecare mic detaliu al vieții mele , cine eram atunci, acum știu cine sunt… Nu puteam înțelege când mi se spunea ‘nu, nu ești așa’, ‘Nu, nu poți fi așa când vei crește’. Acum, în sfârșit, am revenit la cine eram atunci”, a spus actorul.

Potrivit Unilad, Elliot Page se bucură, în călătoria sa, de sprijinul unui număr mare de persoane, mai ales de cei din comunitatea LGBT. 

CITEȘTE ȘI: Juno, not another teen movie

Will Smith este gazda unui documentar Netflix despre drepturi civile

Actrița Ellen Page a recunoscut că e lesbiană (Video)

Foto: Profimedia Images