Elton John lansează prima colecție de ochelari 

De: Nicoleta Lepădatu / 02.11.2021, 10:36
Elton John lansează prima colecție de ochelari 

Ochelarii de soare ai lui Elton John fac parte din uniforma lui de scenă de ani de zile, așa că era absolut normal ca legendarul cântăreț să-și lanseze în sfârșit propria colecție de ochelari, inspirată de stilul său excentric și de cariera muzicală ilustră.

Colecția Elton John Eyewear, al cărei design este semnat de către John însuși și creat în colaborare cu Sam’s Club și Walmart, este format din patru colecții: The Foundations Collection, The Formative Years, The Working Musician și The Master Collection. Colecția Foundations reprezintă cea mai mare parte a gamei, incluzând 60 de opțiuni cu prescripție medicală, fără prescripție medicală, ochelari de soare și de citit. Fiecare piesă este gravată cu semnătura „E”, unele făcând referire la melodii celebre, cum ar fi „Rocketman”, iar altele trimițând la povestea lui iconică de vedetă pop, cum ar fi „A-List” și „Prodigy”.

Elton John Eyewear celebrează încrederea, exprimarea de sine și autenticitatea”, a spus muzicianul într-un comunicat de presă. „Linia este concepută pentru a avea ceva pentru toată lumea, așa că indiferent cine ești, poți oricând să arăți asta. Nu este vorba doar despre ochelari, ci despre schimbarea felului în care oamenii se văd pe ei înșiși.”

Pe lângă două colecții-capsulă mai mici, Formative Years și Working Musician, care trimit la începutul călătoriei muzicale a cântărețului, Sam’s Club va lansa, de asemenea, în exclusivitate, Master Collection, o linie de colecție inspirată de cei mai celebri ochelari ai cântărețului, fiecare cu autograful lui Elton John, în serie limitată, cu prețuri începând de la 350 de dolari.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Elton John și-a amânat concertele europene din turneul final, din cauza unor probleme de sănătate

 

 

Tags: