Elton John și-a amânat concertele europene din turneul final, din cauza unor probleme de sănătate

De: Ana Obretin / 16.09.2021, 14:09
Elton John și-a amânat concertele europene din turneul final, din cauza unor probleme de sănătate

Elton John și-a amânat concertele pe care urma să le susțină anul acesta în Europa în cadrul turneului său final, Farewell Yellow Brick Road Tour.

Show-urile, deja reprogramate, urmau să aibă loc de la sfârșitul acestei luni până în decembrie. Artistul a anunțat, joi, pe rețelele de socializare online că a fost forțat să reprogrameze toate concertele din turneul său programat din 2021 până în 2023 și că a fost o decizie pe care a luat-o „cu mare tristețe”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elton John (@eltonjohn)

„La sfârșitul vacanței de vară am căzut pe o suprafață dură și de atunci am avut dureri și am simțit un disconfort considerabil la un șold”, a explicat John în declarația sa. „În ciuda fizioterapiei și a tratamentului de specialitate, durerile au continuat să se înrăutățească, ceea ce duce la dificultăți tot mai mari în mișcare”, a spus starul britanic. Acesta a mai spus că va fi supus unei intervenții chirurgicale, care va fi urmată de fizioterapie intensivă, scrie NME.

John a mai spus că va participa totuși la viitorul concert Global Citizen din 25 septembrie, pentru că nu trebuie să interpreteze decât câteva piese și nu vrea să dezamăgească o organizație caritabilă. De asemenea, acesta a mai spus că speră să reia concertele în ianuarie 2022, începând cu orașul New Orleans.

CITEȘTE ȘI: Elton John, Chad Smith și Yo-Yo Ma, pe albumul de coveruri Metallica lansat de Miley Cyrus

Fosta soţie a lui Elton John a încercat să se sinucidă în luna de miere

Foto: Profimedia Images