Elton John şi-a reluat turneul de adio „Farewell Yellow Brick Road”, după o pauză de aproape doi ani

De: Nicoleta Lepădatu / 21.01.2022, 07:26
Elton John şi-a reluat turneul de adio

Elton John şi-a reluat turneul de adio ”Farewell Yellow Brick Road”, după o pauză de aproape doi ani. Cântărețul în vârstă de 74 de ani a revenit pe scenă într-un concert pe care l-a susținut la New Orleans.

”Farewell Yellow Brick Road”, ultimul turneu din activitatea lui Elton John, a început în septembrie 2018. La fel ca alţi muzicieni, artistul a fost nevoit să îşi amâne spectacole live din cauza pandemiei de COVID-19.

„N-am mai susţinut niciun spectacol din 6 martie 2020. Este o experienţă nouă pentru mine, n-am avut niciodată atâta timp liber în viaţa mea… cântând cel puţin de când aveam 17 ani”, a spus artistul în faţa spectatorilor.

„Aţi păstrat biletele acestea 745 de zile. Nu am cuvinte să vă mulţumesc suficient pentru că aţi fost atât de răbdători. Trăim vremuri ciudate, dar o să ne distrăm de minune”, a adăugat cântăreţul.

Sir Elton John, cu o carieră muzicală de peste 50 de ani, a anunţat în luna septembrie că din cauza unor probleme la şold este nevoit să-şi reprogrameze concertele de la Paris din octombrie 2021 pentru iunie 2023.

El va cânta în America de Nord până la sfârşitul lunii aprilie. Va concerta apoi în Europa, urmând să revină în America de Nord, înainte de a susţine spectacole în cadrul aceluiaşi turneu, anul viitor în Australia şi Noua Zeelandă. Turneul „Farewell Yellow Brick Road” se va încheia Europa în 2023.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Elton John și Ed Sheeran au lansat în scop caritabil piesa „Merry Christmas” (VIDEO)

Cântărețul Elton John a fost decorat de către prinţul Charles

Elton John lansează prima colecție de ochelari 

Tags: