Elton John și Ed Sheeran au lansat în scop caritabil piesa „Merry Christmas” (VIDEO)

De: Ana Obretin / 03.12.2021, 15:20
Elton John și Ed Sheeran au lansat în scop caritabil piesa

Cântăreții britanici Elton John și Ed Sheeran au lansat vineri noul lor single de Crăciun în interes caritabil, „Merry Christmas”.

Ascultă melodia și vizionează clipul mai jos:

Scrisă de Ed Sheeran și de Elton John și produsă de Steve Mac, piesa este prima colaborare între cele două staruri, deși sunt prieteni de un deceniu, scrie NME. Încasările la nivel global și cele din drepturile de autor pentru piesă vor fi donate în mod egal Ed Sheeran Suffolk Music Foundation și Elton John AIDS Foundation.

Videoclipul oficial a fost regizat de Jason Koenig și îi include pe Mr Blobby, Jonathan Ross, Big Narstie, Michael McIntyre și The Darkness. Distribuția recreează scene din videoclipurile clasice de Crăciun, inclusiv „Last Christmas”, al lui Wham, „Merry Christmas”, al lui Shakin Stevens, „Walking in the Air”, al lui Snowman, „Stay Another Day” de la East 17 și multe altele.

CITEȘTE ȘI: O piesă de Crăciun celebră a stabilit un nou record de accesare online

“Last Christmas”, hitul duoului Wham!, ajunge pe primul loc la 36 de ani de la lansare

Single-ul a fost anunțat inițial de Ed Sheeran într-un interviu acordat postului de radio olandez NPO Radio 2. „Elton m-a sunat în ziua de Crăciun să-mi spună Crăciun fericit. Elton mă sună aproape în fiecare zi”, a spus Sheeran. „El a spus: „Step Into Christmas” este numărul 6 în topuri! Vreau să mai fac o melodie de Crăciun – o vei face cu mine?’”, a povestit Sheeran.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

Într-un videoclip inspirat de filmul „Love Actually”, Sheeran a adăugat pe rețelele de socializare: „Crăciunul trecut, am primit un telefon de la colegul meu Elton John, care mi-a spus că ar trebui să facem o melodie de Crăciun și i-am răspuns: ‘Da, poate în 2022’, dar eu de fapt am scris refrenul în acea zi și iată-ne”

Cursa oficială pentru primul loc în topurile de Crăciun 2021 începe pe 17 decembrie și se încheie pe 23 decembrie. Alți candidați la titlu sunt Adele, ABBA și George Ezra.

CITEȘTE ȘI: Cum a fost Ed Sheeran respins categoric la un concurs de talente, la 16 ani

Elton John și-a amânat concertele europene din turneul final, din cauza unor probleme de sănătate

Foto: Profimedia Images