Eric Clapton refuză să cânte în locuri unde se cere dovada vaccinării anti-COVID

De: Ana Obretin / 22.07.2021, 17:46
Eric Clapton refuză să cânte în locuri unde se cere dovada vaccinării anti-COVID

Eric Clapton a spus că nu va concerta în niciun loc unde se va impune participanților să demonstreze că au fost vaccinați împotriva COVID-19. Clapton a emis declarația ca răspuns la anunțul premierului britanic Boris Johnson, de luni, potrivit căruia adeverințele de vaccinare vor fi necesare pentru a intra în cluburi de noapte și în alte locuri similare.

Declarația lui Clapton a fost distribuită pe contul Telegram al producătorului de film și arhitectului Robin Monotti, care s-a declarat, de asemenea, sceptic cu privire la vaccinul anti-COVID-19 și și-a exprimat alte îndoieli cu privire la eficiența răspunsul Guvernului britanic în fața pandemiei. Clapton a distribuit anterior un mesaj despre experiența sa de sănătate „dezastruoasă” după ce a primit vaccinul anti-COVID

„În urma anunțului premierului de luni, 19 iulie 2021, mă simt obligat să fac un anunț al meu”, a spus Clapton. „Aș vrea să spun că nu voi concerta pe nicio scenă unde există un public discriminat. Cu excepția cazului în care există dispoziții pentru participarea tuturor persoanelor, îmi rezerv dreptul de a anula spectacolul”, scrie Rolling Stone.

Mesajul a fost însoțit de un link către melodia anti-carantină pe care Clapton a lansat-o cu Van Morrison, „Stand and Deliver”.

Următoarele spectacole programate de Clapton în Regatul Unit vor avea loc în mai 2022, la Royal Albert Hall din Londra. De asemenea, muzicianul are câteva concerte programate în septembrie în America de Nord.

CITEȘTE ȘI: Eric Clapton a vandut, in scopuri caritabile, 70 dintre chitarele sale

Alexandru Arșinel și soția sa, diagnosticați cu COVID-19, la doua luni de la vaccinare

Morgan Freeman: „Dacă ai încredere în mine, vei face vaccinul”

Foto: Profimedia Images