Eroii din „Mortal Kombat” vin la TNT în octombrie

De: Ana Obretin / 13.09.2021, 11:46

TNT va difuza în luna octombrie primele două filme din franciza fantasy „Mortal Kombat”, completată anul acesta cu lungmetrajul omonim, lansat pe marile ecrane în luna aprilie. Bazate pe jocul video cu același titlu, filmele sunt centrate pe un turneu antic în care cei mai buni luptători de pe diferite tărâmuri luptă între ei. Cel care învinge în zece bătăii poate invada tărâmul învinsului.

În primul film din franciză, trei eroi sunt convocați să lupte într-un astfel de turneu nu pentru a prelua un alt teritoriu, ci pentru a apăra Pământul de a fi cucerit de forțe malefice. Lansat în 1995, filmul regizat de Paul W. S. Anderson, va fi difuzat de TNT pe 10 octombrie, de la ora 22.05, potrivit unui comunicat remis Apropo de televiziune. Din distribuția lungmetrajului, inclus în competiția Sitges – Catalonian International Film Festival, fac parte Christopher Lambert, Robin Shou, Linden Ashby, Talissa Soto și Bridgette Wilson. Filmul cu buget de 18 milioane de dolari a fost un succes de box office la jumătatea anilor 1990, cu încasări de peste 122 de milioane de dolari.

În continuarea acestuia, „Mortal Kombat 2: Anihilarea/ Mortal Kombat: Annihilation” (SUA, 1997), regizat de John R. Leonetti, care a fost director de imagine la primul lungmetraj, actorii Robin Shou și Talissa Soto își reiau rolurile. De această dată, grupul de luptători are la dispoziție doar șase zile să salveze Pământul de o invazie extradimensională. „Anihilarea” va fi difuzat de TNT , pe 10 octombrie, de la ora 23.55.

CITEȘTE ȘI: „Mortal Kombat” a detronat „Godzilla vs. Kong” în box office-ul nord-american

A murit actorul din “Mortal Kombat”, Darren Shahlavi

Foto: TNT