„Mortal Kombat” a detronat „Godzilla vs. Kong” în box office-ul nord-american

De: Ana Obretin / 26.04.2021, 12:16

Box office-ul nord-american continuă să dea semne de redresare, două premiere, printre care „Mortal Kombat”, având încasări de peste 15 milioane de dolari în weekend.

Adaptarea celebrului joc video marca Warner Bros., „Mortal Kombat”, de Simon McQuoid, s-a situat pe primul loc în box office, cu 22,5 milioane de dolari, și este urmat în top de o altă premieră, anime-ul japonez „Demon Slayer The Movie: Mugen Train„, care a vândut bilete de 19,5 milioane de dolari.

Aceasta este pentru prima de la debutul pandemiei, când piața nord-americană a primit atât de călduros două lansări simultane de acest nivel. Potrivit estimărilor specialiștilor, acest weekend ar putea deveni cel cu cele mai mari încasări din cinematografe din ultimul an, cu peste 50 de milioane de dolari din vânzările de bilete totale.

Liderul săptămânii trecute, superproducția „Godzilla vs. Kong”, a coborât pe poziția a treia, cu încasări de 4,2 milioane de dolari. Cu încasări mondiale totale de 406,5 milioane de dolari, producția „Godzilla vs. Kong” Legendary și Warner Bros. a devenit deja cel mai profitabil film lansat în pandemie, depășind „Tenet”, de Christopher Nolan, care a vândut bilete de 365 de milioane de dolari. 

Topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele din America de Nord este completat de  „Nobody: Erou de serviciu/ Nobody”, de Ilya Naishuller (1,86 de milioane de dolari), „Raya și ultimul dragon/ Raya and the Last Dragon”, de Don Hall și Carlos López Estrada (1,68 de milioane de dolari), „The Unholy”, de Evan Spiliotopoulos (1,4 milioane de dolari), „Tom și Jerry/ Tom and Jerry”, de Tim Story (650.000 de dolari), premiera „Together Together”, de Nikole Beckwith (522.000 de dolari), „The Girl Who Believes in Miracles”, de Rich Correll (336.900 de dolari), „The Courier”, de Dominic Cooke (264.000 de dolari).

CITEȘTE ȘI: „Avatar” redevine lider în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, după o relansare în China

“Wonder Woman 1984”, record de încasări în pandemie. „Wonder Woman 3”, confirmat

„Jurassic World”, filmul care a depăşit pragul încasărilor de 1 miliard de dolari în timp record

Foto: Profimedia Images