Se cauta Războinici pentru „Mortal Kombat” – din 16 iulie in cinematografe

De: Ana Obretin / 15.06.2021, 18:50
Se cauta Războinici pentru

Noua aventură cinematografică explozivă „Mortal Kombat„, inspirată de franciza blockbuster de jocuri video care a lansat recent „Mortal Kombat 11”, va fi adusă pe marile ecrane, de New Line Cinema, din 16 iunie.

Filmul este debutul în regie al premiatului producător australian Simon McQuoid și este produs de James Wan (filmele universului „The Conjuring”, „Aquaman”), Todd Garner („Into the Storm”, „Tag”), McQuoid și E. Bennett Walsh („Men in Black: International”, „The Amazing Spider-Man 2″), potrivit unui comunicat remis Apropo.

În „Mortal Kombat”, luptătorul MMA Cole Young, obișnuit să participe la meciuri pentru bani, nu știe de moștenirea sa – sau de ce împăratul Lumii Exterioare, Shang Tsung, și-a trimis cel mai bun războinic, Sub-Zero, un Cryomancer din altă lume, să-l vâneze pe Cole. Temându-se pentru siguranța familiei sale, Cole pleacă în căutarea lui Sonya Blade la sfatul lui Jax, un maior al Forțelor Speciale care poartă acelaşi dragon ciudat cu care s-a născut Cole. Curând, el ajunge la templul lordului Raiden, Zeul Tunetului, protectorul Pământului, un sanctuar al celor care poartă semnul. Aici, Cole se antrenează cu războinicii experimentați Liu Kang, Kung Lao și cu mercenarul necinstit Kano, în timp ce se pregătește să stea alături de cei mai mari campioni ai Pământului împotriva dușmanilor din Lumea Exterioară, într-o luptă cu mize mari pentru univers.

Distribuția internațională diversă reflectă natura globală a brandului, selecţia de talente acoperind lumile filmului, televiziunii și artelor marțiale. Ansamblul îi include pe Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Ludi Lin etc.

Filmul va fi lansat în cinematografe pe 16 iunie și distribuit în întreaga lume de Warner Bros., iar în România filmul este distribuit de Vertical Entertainment.

CITEȘTE ȘI: „Mandibule”, o comedie savuroasă de Quentin Dupieux, are premiera în cinema pe 18 iunie

„Godzilla vs. Kong”: Monștrii legendari se înfruntă, de vineri, în cinematografele românești

Coproducția România-Italia „Femei obișnuite” are premiera în cinema pe 2 iulie

Franciza „Saw” a depășit un pragul de încasări de 1 miliard de dolari la nivel mondial

Foto: Vertical Entertainment