Evenimentul MassifWinter programat în martie la Poiana Brașov, anulat din cauza ratei ridicate de infectare

De: Ana Obretin / 27.01.2022, 14:28
Evenimentul MassifWinter programat în martie la Poiana Brașov, anulat din cauza ratei ridicate de infectare
MassifWinter, un nou concept de divertisment gândit de fondatorii Untold și Neversea, care urma să aibă loc la Poiana Brașov în martie, a fost anulat din cauza ratei de infectare ridicate.
„Din păcate, oricât de mult ne-am dorit să ne vedem în acest an pe pârtiile din Poiana Brașov, contextul și estimările autorităților cu privire la situația pandemica pentru următoarele 2 luni ne obligă să amânăm întâlnirea din Poiana Brașov pentru sezonul de iarnă 2022-2023”, transmis organizatorii, într-un comunicat remis Apropo.
„Cu toate că am avut o serie repetată de discuții și întâlniri cu reprezentanții Guvernului prin care am militat pentru aplicarea normelor de sănătate publică folosite și la UNTOLD 2021, având în vedere suprapunerea cu valul 5 al pandemiei, autoritățile rămân ferme pe decizia de a limita, în următoarele 2 luni, accesul la evenimente la maximul de 500 de participanți în toate localitățile în care rata de incidență Covid pe ultimele 14 zile este mai mare de 1/1000 de locuitori. În acest moment, pentru Brașov, incidența cazurilor este de peste 10/1000.  În aceste condiții, seria de evenimente gândite pentru Poiana Brașov pentru luna martie a acestui an ar fi imposibil de organizat, deoarece numărul celor ce își doresc să participe depășește cu mult limita impusă de autorități, până în prezent fiind peste 7.000 de persoane care s-au înregistrat pe bemassif.com” , se arată în același comunicat.
„Până atunci, vă invităm să ne bucurăm împreună de festivalurile verii, Neversea și Untold!”, a declarat Edy Chereji, UNTOLD Universe, potrivit aceleiași surse.

Evenimentul MassifWinter avea ca scop să dezvolte regiunea în cea mai dorită destinație montană pentru tineri din Europa. Proiectul urma să fie finanțat integral din fonduri private de organizatorii Untold și Neversea. Bugetul ediției din 2022 pentru Massif Winter era de peste 2,4 milioane de euro.

CITEȘTE ȘI: Festivalul Untold 2022 va avea loc în perioada 4-7 august

Neversea 2022: Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas, printre primii artiști anunțați

Foto: Untold