Fanii cântăreței Tina Turner cer includerea individuală a acesteia în Rock and Roll Hall Of Fame

De: Loredana Toma / 05.04.2021, 18:56
Fanii cântăreței Tina Turner cer includerea individuală a acesteia în Rock and Roll Hall Of Fame

Noul documentar despre Tina Turner a readus în discuție faptul că aceasta nu este încă inclusă în Rock and Roll Hall Of Fame ca artistă solo, iar unii dintre fanii acesteia sunt de-a dreptul furioși. Din fericire, aceștia au acum opțiunea de a rectifica situația, prin vot.

Tina Turner s-a lansat în cariera solo în 1984, iar, în 1991, a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame, însă ca parte a duoului format cu fostul ei soț violent și partener muzical Ike Turner.

Votul este deschis până pe 7 mai iar Tina Turner ar deveni a doua artistă cu două includeri în Rock and Roll Hall Of Fame

Săptămâna trecută, fanii artistei au deschis o discuție amplă în mediul  online, pe platforma de socializare Twitter, prin care și-au exprimat opiniile sau mai bine spus acuzațiile.

Greg Harris, președintele și CEO Rock and Roll Hall Of Fame and Museum, a precizat, potrivit TMZ, că pentru a se “rectifica” această situație, fanii pot vota pentru includerea Tinei ca artist solo.

Așadar, fanii artistei o pot vota dintr-o listă de nominalizați de anul acesta, printre care se numără Jay-Z, Mary J. Blige, Foo Fighters, Carole King și Rage Against the Machine. Cei ce vor s-o voteze pe artistă o pot face până pe 7 mai. Dacă va fi inclusă, Tina Turner va deveni a doua artistă cu două mențiuni în Hall of Fame, după Stevie Nicks.

Documentarul “Tina”, care conține interviuri cu artista, dar și cu persoane apropiate ei și imagini de arhivă, este disponibil pe platforma HBO. Printre cei intervievați în documentar se afla vedeta TV Oprah Winfrey, soțul actual al Tinei – Erwin Bach, dar și Kurt Loder, coautorul cărții  “I, Tina”, și Katori Hall, scenarista musicalului despre viața artistei.

CITEȘTE ȘI: Tina Turner renunţă la cetăţenia americană  

La 73 de ani, Tina Turner se mărită! 

Foto: Profimedia Images