„Fear The Walking Dead” revine în octombrie; un teaser al ultimului sezon a fost lansat

De: Ana Obretin / 26.08.2021, 15:29

Un teaser al celui de-al șaptelea și ultim sezon „Fear The Walking Dead” a fost lansat și sugerează lucruri mari pentru Victor Strand.

Un prequel al producției „The Walking Dead”, „Fear The Walking Dead” s-a încheiat, în al șaselea sezon, cu o explozie atomică.

„Lumea a văzut foc, cenușă, distrugere”, spune Strand, interpretat de Colman Domingo, în noul trailer. „Am crezut că este sfârșitul, dar, când s-a depus praful, am rămas în picioare. Acum este rândul meu”, mai spune acesta. 

Un sinopsis pentru al șaptelea sezon arată că „Teddy (John Glover) și-a concretizat viziunea privind ‘Sfârșitul’ atunci când a detonat focoase nucleare în peisajul Texasului, dar cei care au supraviețuit vor decide cum va arăta ‘Începutul’ ”.

Premiera sezonului al șaptelea al serialului va avea loc pe 18 octombrie, pe AMC.

Lansat în 2015, serialul are un scenariu postapocaliptic, de groază și a fost creat de Robert Kirkman și Dave Erickson pentru AMC. Este un spin-off pentru „The Walking Dead”, care se bazează pe seria de benzi desenate omonimă de Kirkman, Tony Moore și Charlie Adlard. Primele trei sezoane servesc drept prequel, concentrându-se pe o familie mixtă care experimentează începutul apocalipsei zombie. Sezoanele ulterioare rulează concomitent cu acțiunea din seria originală.

CITEȘTE ȘI: Ultimul sezon din “Walking Dead” va fi lansat mai devreme și are  mai multe episoade

Trailerul filmului cu zombi „The Army of the Dead”, lansat de Netflix

“Army Of The Dead”, de Zack Snyder – un film imprevizibil, dar cu mesaje sociale diverse

Profimedia Images