Femeile si nemultumirile in pat

Apropo.ro / 03.06.2008, 13:30
Femeile si nemultumirile in pat
Barbatii nu mai stiu ce sa faca sa le multumeasca in pat. Vin cu flori, cu bomboane, invata tehnici noi de sex, declaratii de dragoste.

Barbatii nu mai stiu ce sa faca sa le multumeasca in pat, dar si in general. Vin cu flori, cu bomboane, invata tehnici noi de sex, cuvinte, declaratii de dragoste, toate numai ca ele sa fie multumite. Cu toate astea au temeri sa nu dea gres. Ce trebuie sa nu faci?

Ai grija la ce se intampla dupa partida de sex. Daca tu esti satisfacut, nu inseamna ca si ea este. Daca stii cum sa tratezi o femeie iti vei da seama cand ea vrea ceva sau vrea mai mult. Chiar daca ati avut amandoi orgasm, nu va opriti brusc, ci continuati cu sarutari usoare si mangaieri tandre. Aceasta stimulare va poate conduce spre o noua runda de sex.

Inainte de a purcede pe drumul placerii, nu va limitati la un sarut. In asemenea momente nu trebuie sa fi zgarcit in gesturi. Sarutarile, mangaierile, privirile acumulate fac ca starile de excitatie sa fie mai intense. Preludiul nu este un sarut sau o mangaiere, ci este momentul in care redai simtirile tale interioare celuilalt, mai muuult, mai muuult. Unui barbat trebuie sa ii placa ca femeia se simte bine, ca o excita si il doreste. Cum esti cu ea, asa va fi si ea cu tine. Mai multa daruire…mai mult pentru tine.

Daca tu faci sex oral si ea nu iti face, de ce este o problema care trebuie notata? Tii cumva vreun scor sau iti este teama ca ramani pe minus? Fiecare o face cand simte dorinta si nu obligatia. Lucrurile vin de la sine cand te simti bine si incalzit. Daca ea nu ti-a facut niciodata sex oral, iar tu o faci frecvent, atunci este o intrebare…poate se jeneaza, poate ii este rusine.

A citit ea undeva ca stimularea punctului G o duce pe culmile absolutului. Tu stii unde este acest punct? Daca il stii din auzite, mai citeste putin si apoi, fara sa lasi impresia ca nu prea stii, stimuleaz-o pana cand iti vei da seama ca l-ai gasit (gata, al tau este!). Nu este greu, iti trebuie atentie primele dati, dupa care vei fi mai stapan pe tine. Atentie la gesturile si mimica ei, te ajuta mult (in speranta ca nu este o muta).

Model sexy Cheful de sex se intampla sa vina si la ore diferite, dar nu este o tragedie. Daca tu incerci si vezi ca nu prea merge, nu insita sa strici momentul. Daca ai experienta cu aceste lucruri si cunosti cum trebuie sa o iei, continua. Dar daca va iubiti se prea poate sa vina cheful instant, doar cu un gest mai obraznic.

Stiu ca ai citit ca le place sa le mai vorbesti muradar, dar din cand in cand. Daca o faci de fiecare data cand faceti sex, cam dispare farmecul vorbelor si devine poate agasant. Cand si cand mai sopteste-i la ureche ca iti place funduletul ei obraznic atunci cand sta aplecata sau ca "iti place sa o privesti de sus….in jos".

Ritmul in care tu faci sex trebuie sa fie si pe frecventa ei de unde (fara radio…sau in surdina si el). Daca va stiti bine nu mai este o problema, insa daca ii place sa o iei usor, cu tot ce trebuie in preludiu, sa o exciti bine pentru ca apoi sa aveti orgasm amandoi, este de preferat sa o iei mai usor. Las-o si pe ea sa iti arate ritmul ei sau stabiliti-va unul.

Invata-ti mereu si fiti deschisi la nou si noi pozitii de sex. Nu trebuie ca la fiecare partida de sex sa vii cu ceva nou, dar din cand in cand este bine. Fiti mereu pusi pe sotii si nebuni din dragoste. Fiecare va fi multumit cum trebuie…