Filmările pentru „Misiune: Imposibilă 7” au fost oprite, din cauza unui test pozitiv Covid

De: Nicoleta Lepădatu / 04.06.2021, 10:57
Filmările pentru „Misiune: Imposibilă 7” au fost oprite, din cauza unui test pozitiv Covid

Paramount Pictures întrerupe filmările pentru „Misiune: Imposibilă 7”, după ce un test de rutină confirmă un caz Covid pozitiv pe platou.

„Am oprit temporar producția pentru „Misiune: Imposibilă 7“ până pe 14 iunie, din cauza unui rezultat pozitiv în urma testelor de rutină pentru coronavirus“, ​​a declarat joi un purtător de cuvânt Paramount. „Urmăm toate protocoalele de siguranță și vom continua să monitorizăm situația.” Compania nu a furnizat alte detalii.

În decembrie, Tom Cruise a avut o ieșire necontrolată la adresa colegilor, în urma unei discuții legate de liniile care ghidează deplasarea pe platouri, pentru a se putea păstra distanțarea socială. 

Într-o înregistrare audio făcută publică de The Sun, Cruise poate fi auzit strigând și înjurând echipa de filmare a proiectului, la care este și unul dintre producători, avertizând că oricine a fost surprins că nu respectă regulile de distanțare socială, deci, să stea la cel puțin 2 metri de el, va fi imediat concediat. 

CITEȘTE ȘI: Tom Cruise, despre motivația de a lucra în pandemie: “Oamenii mei și-ar fi putut pierde casele”

Pe înregistrare, Cruise poate fi auzit strigând: „Nu vreau să mai văd asta niciodată, niciodată! Și dacă nu respecți regulile, ești concediat, dacă te văd că o faci din nou, ai dispărut.” „Asta este! Fără scuze. Le poți spune asta oamenilor care își pierd nenorocitele de case pentru că industria noastră este închisă. Nu vor mai avea cu ce să pună mâncare pe masă și nici cu ce să plătească educația copiilor.”

Filmul, care și-a întrerupt producția la începutul anului trecut, împreună cu restul industriei cinematografice, când a luat amploare pandemia, este programat să fie lansat anul acesta.

Paramount a amânat lansarea „Misiune: Imposibilă 7” şi „Misiune: Imposibilă 8”, următoarele lungmetraje din franciza cu Tom Cruise în rol principal, pentru noiembrie 2021 şi noiembrie 2022.

Christopher McQuarrie, cunoscut pentru „Rogue Nation” (2015) şi „Fallout” (2018), regizează următoarele două filme din serie.

CITEȘTE ȘI: Misiune imposibilă 5. Naţiunea secretă

Tom Cruise, în viață ca-n filme: Și-a salvat cameramanul dintr-un accident de tren (FOTO)

Deepfake: Trei clipuri perfect trucate cu Tom Cruise au 11 milioane de vizualizări

Tom Cruise a marcat „Ziua Top Gun” cu o imagine inedită; de ce Kelly McGillis nu joacă în noul film

Foto: Profimedia Images