Filmările pentru noul lungmetraj „Star Trek” urmează să înceapă anul acesta

De: Nicoleta Lepădatu / 16.02.2022, 13:04
Filmările pentru noul lungmetraj „Star Trek” urmează să înceapă anul acesta

Au trecut șase ani de când fanii „Star Trek” au văzut USS Enterprise pe marele ecran, dar în curând îl vor revedea, deoarece producătorul JJ Abrams a anunțat la întâlnirea investitorilor ViacomCBS că studioul său Bad Robot se pregătește să filmeze un nou lungmetraj „Star Trek”.

Matt Shakman, regizorul TV veteran ale cărui credite includ „Game of Thrones” și serialul de succes Marvel „WandaVision”, va regiza viitorul film, cu întreaga distribuție anterioară în discuții, inclusiv Chris Pine în rolul căpitanului James T. Kirk și Zachary. Quinto în rolul comandantului Spock, precum și Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho și Simon Pegg.

„Suntem încântați să spunem că lucrăm din greu la o nouă producție „Star Trek”, care va fi filmată până la sfârșitul anului și va avea în componență distribuția noastră originală și câteva personaje noi care cred că vor fi foarte interesante și emoționante și ne vor ajuta să ducem „Star Trek” în zone pe care pur și simplu nu le-ai mai văzut niciodată”, a spus JJ Abrams. „Suntem încântați de acest film, avem o grămadă de alte povești despre care vorbim și care credem că vor fi cu adevărat interesante, așa că abia aștept să vezi ce pregătim.”

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Lansările ”Star Trek” și ”Transformers”, amânate de către Paramount

Viața bate filmul: William Shatner a devenit cel mai în vârstă om care ajunge în spațiu