Filmările serialului „Chicago Fire”, suspendate, după ce mai mulți membri ai distribuției au fost testați pozitiv pentru COVID-19

De: Nicoleta Lepădatu / 06.01.2022, 07:01
Filmările serialului „Chicago Fire”, suspendate, după ce mai mulți membri ai distribuției au fost testați pozitiv pentru COVID-19

Producția serialului dramă marca NBC „Chicago Fire” a fost suspendată după ce mai mulți actori din distribuție și câțiva membri ai echipei tehnice au fost testați pozitiv pentru COVID-19. O sursă apropiată producției a confirmat pentru publicația Variety că filmările au fost oprite pentru moment „din motive de precauție”.

„Chicago Fire” a revenit recent la filmări după o pauză determinată de vacanța de iarnă. Membrii serialului au fost anunțați miercuri că sunt nevoiți să oprească operațiunile. S-au luat măsuri imediate, conform celor mai recente recomandări ale autorităților sanitare.

Rapoartele indică faptul că  se intenționează ca producția serialului să se reia de săptămâna viitoare. Cu toate acestea, situația rămâne incertă, depinde dacă actorii și membrii echipei tehnice se vor putea întoarce la lucru în siguranță.

„Chicago Fire” este doar cea mai recentă producție care a fost afectată de creșterea actuală a numărului de cazuri de COVID-19 și de varianta sa Omicron, mult mai transmisibilă. „NCIS” de la CBS a întrerupt producția după ce COVID-19 a fost detectat printre membrii distribuției și cei care interacționează direct cu aceștia. În plus, „NCIS: LA” a oprit producția din cauza creșterii actuale a numărului de cazuri, sistând reluarea operațiunilor până în februarie.

„Chicago Fire” este o producție Wolf Entertainment și Universal Television. Serialul dramă se află în prezent la al 10-lea sezon.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Hugh Jackman a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și spectacolele „Music Man” în care juca pe Broadway au fost anulate 

Jason Momoa s-a îmbolnăvit de COVID-19, la filmările pentru „Aquaman 2”