Fostul vocalist al trupei Skid Row a murit. Johnny Solinger avea 55 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 28.06.2021, 20:36
Fostul vocalist al trupei Skid Row a murit. Johnny Solinger avea 55 de ani

Johnny Solinger, fost solist vocal al trupei rock americane Skid Row, a murit la doar o lună după ce a fost diagnosticat cu insuficienţă hepaticăla. Muzicianul avea doar 55 de ani.

Decesul lui Johnny Solinger a fost confirmat printr-un anunț publicat pe pagina oficială de Instagram a formaţiei Skid Row. Am aflat cu tristeţe vestea despre fratele nostru, Johnny Solinger. Suntem alături de familia, prietenii şi fanii lui”, se arată în mesajul semnat de ceilalţi membri ai trupei, Rachel Bolan, ZP Theart, Dave Sabo, Rob Hammersmith şi Scotti Hill.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Skid Row (@officialskidrow)


Soţia muzicianului, Paula Solinger, a scris pe Facebook: Johnny a murit. În timp ce îl ţineam de mână. S-a stins în pace. Vă mulţumesc tuturor”.

Peste 16.000 de dolari au fost strânşi prin intermediul platformei GoFundMe pentru Johnny Solinger, după diagnosticul pe care cântărețul l-a primit luna trecută. Acesta a scris atunci: „Cu durere în suflet trebuie să înştiinţez pe toată lumea ce se întâmplă cu mine şi cu sănătatea mea. În ultima lună am fost internat. Am fost diagnosticat cu insuficienţă hepatică. Iar prognosticul nu este prea bun. Ca majoritatea muzicienilor, nu am asigurare de sănătate şi este foarte dificil să primesc îngrijiri adecvate fără aceasta”
Suma va fi acum folosită pentru a acoperi costurile înmormântării.

Johnny Solinger  l-a înlocuit în 1999 pe solistul Sebastian Bach în trupa Skid Row.  În momentul în care a părăsit trupa, Solinger era cel mai longeviv vocalist al acesteia, el depășindu-l pe Sebastian Bach, care a petrecut în trupă timp de nouă ani. El a înregistrat albumele  Thickskin” (2003), ‘Revolutions Per Minute (2006)”, ‘United World Rebellion: Chapter One (2013)” şi Rise of the Damnation Army – United World Rebellion: Chapter Two (2014)”.

În 2015, Skid Row l-a înlocuit pe  Johnny Solinger cu Tony Harnell.

Foto: Wikimedia

CITEȘTE ȘI: Maximum Rock Festival 2021, în septembrie, la Arenele Romane din București

Kevin Clark, toboșarul Freddy din filmul „School of Rock”, a murit într-un accident rutier

Mandat de arestare, emis pe numele rockerului Marilyn Manson