Kevin Clark, toboșarul Freddy din filmul „School of Rock”, a murit într-un accident rutier

De: Ana Obretin / 27.05.2021, 16:57
Kevin Clark, toboșarul Freddy din filmul

Actorul Kevin Clark, cunoscut pentru rolul toboșarului Freddy din filmul „School of Rock”, cu Jack Black, a murit într-un accident rutier, la vârsta de 32 de ani.

Kevin Clark mergea cu bicicleta când a fost lovit de o mașină, pe o stradă din Chicago, miercuri, a confirmat poliția într-un comunicat.

Actorul Jack Black a transmis că are „inima frântă” din cauza acestei vești, în timp ce Miranda Cosgrove, care a jucat în filmul „School of Rock”, s-a declarat „uluită și întristată”.

Kevin Clark avea 12 ani când a jucat în filmul de succes, acesta fiind, de altfel, singurul rol interpretat vreodată de el.

Poliția a transmis că încă nu a fost stabilită persoana care se face vinovată de accident, o anchetă în acest sens fiind deschisă.

Filmul „School of Rock” a înregistrat un foarte mare succes după lansare, în 2003. Pelicula spune povestea unui chitarist ratat (Jack Black), care devine profesor și formează o trupă rock de elevi. Kevin Clark l-a interpretat pe Freddy Jones, care era toboșarul rebel al grupului. De altfel, el a continuat să cânte la tobe în mai multe formații.

Potrivit Chicago Sun-Times, acesta tocmai începuse colaborarea cu o nouă formație, primul lor concert live având loc weekendul trecut. 

CITEȘTE ȘI: Actorul Mark York, cunoscut pentru rolul din serialul „The Office”, a murit

A murit dirijorul Pedro Negrescu

Cântărețul britanic Nick Kamen, cunoscut pentru „I Promised Myself”, a murit

Văduva lui Kirk Douglas, producătoarea de film Anne Douglas, a murit la 102 ani

Foto: Profimedia Images