Frank Langella părăsește serialul Netflix „Fall of the House of Usher” după o investigație privind comportamentul său necorespunzător

De: Nicoleta Lepădatu / 14.04.2022, 07:26
Frank Langella părăsește serialul Netflix „Fall of the House of Usher” după o investigație privind comportamentul său necorespunzător

Frank Langella nu mai este implicat în seria limitată de la Netflix, „The Fall of the House of Usher”, în urma unei investigații asupra presupusului său comportament necorespunzător pe platourile de filmare, conform publicației The Hollywood Reporter.

Langella, care a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor pentru filmul „Frost/Nixon” din 2008, urma să-l interpreteze pe Roderick Usher în proiectul cu opt episoade al streamerului, inspirat de mai multe povești ale lui Edgar Allan Poe.

Ancheta a fost finalizată în momentul în care serialul a ajuns la jumătatea producției, ceea ce înseamnă că rolul actorului va fi redistribuit, iar filmările cu Langella, în vârstă de 84 de ani, nu vor fi folosite, potrivit unei surse.

Netflix a refuzat să comenteze. Un reprezentant al vedetei nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

Proiectul este realizat de echipa „Haunting of Hill House” și „Midnight Mass” formată din Mike Flanagan și Trevor Macy. Mark Hamill, Carla Gugino, Mary McDonnell și Carl Lumbly se numără printre membrii distribuției anunțați anterior.

Frank Langella este cunoscută și pentru apariția în filme precum „Masters of the Universe” (1987), „Good Night and Good Luck” (2005), „Robot & Frank” (2012) și „The Trial of the Chicago 7” (2020). A avut roluri în seriale TV, inclusiv „Star Trek: Deep Space Nine”, „The Americans” de la FX și „Kidding” de la Showtime.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Salma Hayek o înlocuiește pe Thandiwe Newton în filmul „Magic Mike’s Last Dance”

Vanessa Kirby o înlocuiește pe Jodie Comer în „Kitbag”, filmul despre Napoleon al lui Ridley Scott

Will Arnett îl înlocuiește pe Armie Hammer în comedia „Next Goal Wins” regizată de Taika Waititi