Will Arnett îl înlocuiește pe Armie Hammer în comedia „Next Goal Wins” regizată de Taika Waititi

De: Nicoleta Lepădatu / 02.01.2022, 18:39
Will Arnett îl înlocuiește pe Armie Hammer în comedia „Next Goal Wins” regizată de Taika Waititi

Will Arnett îl va înlocui pe Armie Hammer în comedia despre fotbal regizată de Taika Waititi, o producție Searchlight Pictures, „Next Goal Wins”, au confirmat mai multe surse pentru publicația The Hollywood Reporter.

Vestea înlocuirii lui Armie  Hammer vine după ce actorul a fost acuzat de mai multe femei de agresiune sexuală. Hammer a negat acuzațiile, dar Departamentul de Poliție din Los Angeles a început o anchetă. De atunci, a fost abandonat de agenții săi de la WME și a fost scos din mai multe proiecte, inclusiv din filmul cu Jennifer Lopez „Shotgun Wedding” și din seria limitată „Godfather” de la Paramount+, precum și din piesa de pe Broadway „The Minutes”. Hammer va putea fi văzut în continuare în filmul Fox/Disney The „Death on the Nile”, care urmează să fie lansat în weekendul de Ziua Îndrăgostiților.

Bazat pe documentarul britanic cu același nume din 2014 realizat de Mike Brett și Steve Jamison, „Next Goal Wins” este povestea echipei naționale de fotbal din Samoa Americană și a antrenorului acesteia, Thomas Rongen, în timp ce încearcă să se transforme din veșnic perdanți într-o echipă de Cupă Mondială.  Hammer urma să joace un director de la Federația de Fotbal din Samoa Americană, rol care a fost preluat acum de Wil Arnett.

Arnett, care recent a refilmat scenele lui Hammer, va apărea alături de vedetele Michael Fassbender, Elisabeth Moss, David Fane, Beulah Koale, Oscar Kightley și Lehi Falepapalangi.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Top 10 filme în box office-ul românesc în 2021: care este producția cu cele mai mari încasări (Video)

Top 6 cele mai așteptate producții Netflix în 2022 (Video)

Top 10 filme în box office-ul românesc în 2021: care este producția cu cele mai mari încasări (Video)

 

Tags: